Orvis Clearwater

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
black panther je napisao(la):
Falco,ne ocekujem da mi se nacrta naravno,ako mislis da sam toliko glup i mutav (nisam) zaebo si se u proceni malo ...
Opet brzaš ... taman posla da sam pomislio da si "glup i mutav". Moj izraz "nacrta" nema to značenje. Mislio sam da kad postaviš pitanje "Da li da uzmem štap sa garancijom ili bez?" ili "Da li da uzmem 2-delni ili 4-delni štap?" dobićeš oprečne odgovore, a čini mi se da ti očekuješ da to bude matematički jednoglasno - tj. "nacrtano", kako sam ga ja krstio.

'Ajde ti sad mene posavetuj: Da li da kupim nov ili polovan auto? I da li da uzmem sa 3 ili 5 vrata? 

black panther je napisao(la):
Falco-da me razumes:licno protiv tebe nemam nista,da se odmah ogradim!
Otkud ti ideja da bih tako nešto pomislio?

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
falco je napisao(la):
'Ajde ti sad mene posavetuj: Da li da kupim nov ili polovan auto? I da li da uzmem sa 3 ili 5 vrata? 
  Moj ti je bratski savet
http://www.mercedes-amg.com/webspecial/sl63/eng.html
i u gepek Sage naravno i pici na pecanje  :D :naughty:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
a i licno mislim (ispravite me ako gresim) da clearwater i launch nemogu da prismrde ovom stapu,o kome sad najozbiljnije razmisljam...
http://www.musicarenje-shop.com/index.php?act=viewProd&productId=18

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ako oces odlican stap a za ne pregolemu paru taj Marryat Tactical kojega si spomenuo je vrh rešenje....

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
[U ribolovu zadovoljstvo samim cinom ribolova uvek nadvladava zadovoljstvo opremom pa mnogi i ne misle o tome. Mene stvarno vise ni najmanje ne zanima sa cime pecam sve dok hvatam ribu. A osecaj zadovoljstva sa priborom je najveci onda kada si na livadi sa nekoliko stapova i bacas sve zive kombinacije.
[/quote]

Jedna od NAJAČIH izrečenih  Bojanoviih misli na ovom forumu!To bi trebala da bude smernica vodilja svakom početniku!

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Samo se pitam kako li ce da izgleda tema "koji cekrk" kad Panter bude kupio stap huhuhu  :hammer: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Evo ja da mu resim tu muku uzmi od cekrka Vosseler DC2 #5 i imas cekrk "za zivot"... ;) Kvalitetan made in germany 100% i nije skup.

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Druže nikad nikad ali baš nikad ma 1000 posto nemojda kažeš kupiću taj štap. . Zato druže pare u ruke ruke u dzepove dzepove u pantalone pantalone na noge noge u patike i odeš probaš pogledaš vidiš osetiš koji štap ti odgovara i kupiš. Sve te extra marke veruj mi možda ti ni jedan štap ne odgovara. Recimo da li bi kupio majicu broja xxxl?

Vrh Dno