moj jako dobar prijatelj sa kojim najcesce pecam koristi jos uvek clearwater druge generacine i jaaaako doboro baca njim, na zavidnom nivou, divota ga gledati, ima i superfine orvisa druge generacine i Heliosa to je sto ima od Orvisa. Imao je i hidrosa ali dva su munpukla prilikom bacanja pa se razocarao u tu seriju. Probao je svasta ovako kao musicar od 30+ godina musicarskog staza a i kao duuugogodisnji ff gajd i mentor i ima samo pohvalne reci za tog clearwatera iako zna da su noviji bolji. Na vodi je prakticno svaki drugi dan....ima takvo iskustvo kakvo si malo ko moze zamisliti,....tip nimfari na daljinu bez ikakvih indikatora na razlicitim terenima klasicnom metodom da rastura...na takmicenjima je samo sudija jer mu nije stalo do nekih tuđih priznanja....imamo slične poglede samo što mu ja ne dođem ni do kolena još....zašto to pišem, pokušavam samo dočarati mišljenje o clearwateru jednog velikog mušičara koji tako uspešno mušičari sve riblje vrste kojih se lati, baca perfektno, veže muve sa velikim iskustvom i to naajcesce one najefikasnije, na ultra tehničkim vodama vadi ribetine dok večina duvaju....njegova reč za mene ima pravu težinu jer je i ka mčovek iskren i prava ljudina... teoretski moglo bi se štošta tvrditi o clearwater serijama ali objektivno u praksi kod mnogih se je pokazao kao dobar mušičarski štap....čitao sam i po stranim forumima, svega ima, zadovoljnih i onih manje zadovoljnih....