Cupi!? Ouu odma da ti kazem da si zavrsio sa opremom za ff, nego kupuj taj stap dok i to nije odletelo iz dzepa i dok se nisi preorjentisao na mindjuse, stikle i ostale bezvezarije :-Dblack panther je napisao(la):Meni ne deluje strasno,pa covek je ugazio u sestu deceniju,mozda je malo mladji od mog caletaa da je realan,realan je i vise no sto treba,i ako neko ima iskustva to je on,jer iskustvo se sstice godinama... :yeswink:
Ja u potrazi za stapom a nadjem novu cupi tako da sam u plusu svakako
Sad mogu i sa motku da pecam kad sam zadovoljan :suck: :cmok:
sebastian je napisao(la):Je, istina je da početnik ne može da zna šta zapravo hoće i šta mu zapravo leži. Ali, donekle može da oseti šta mu se čini u ruci bolje prilikom bacanja itd. Onda je i vizuelni efekat bitan (mada ne svima) da bi zadovoljstvo bilo intenzivnije. Zadovoljstvo je ono zbog čega i idemo u ribolov, ulažemo svoje vreme i novac.
simpson H je napisao(la):Ma tih "pravih kombinacija" ima koliko hoces.![]()
PROTA71 je napisao(la):Gresis, silno gresis...narucis"drsku" i montira ti majstor u Srbiji...Trstenik, Bgd, NSad...ima njih koliko ti srce iste....pricam o sege-uuuuuu kako god da je dosao na trziste exYU.
A vision...
obratiš pažnju burazeru na ono što ti najbolje leži u ruci...black panther je napisao(la):I ajde sad da mi kazete drugovi,na sta vi najvise obracate paznju pri kupovini stapa?
Da li je to ime,garancija,ili nesto trece...