Orvis Clearwater

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Panteru uzmi bre Scott-a  :lol: pravi amerikanci ponosni na svoj rucni rad...  :lol: :bleh:

:naughty:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Ima, za pametne. Ostali su snobovi pribora.

Pa i nisi u pravu. Prvo sta znaci snobovi pribora? Zasto neko ko moze sebi da priusti najbolji moguci pribor bez obzira na znanje u ribolovu, da bude snob? Zasto neko ko sebi moze da priusti Audi R8 V12 da se vozi u Golfu 5 , bez obzira na nase puteve? Jel to onda snob ako vozi R8?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Bojane, nas narod ima tu vrlinu da se vec radjaju kao suci sa istancanim smislom za pravednost i istinu...divljaci sa zapada se moraju to uciti u institucijama....zato nam tako dobro i ide.

Baki-pa, ovo ne leti na tebe nego mi Bojan dade inspiraciju sa audijem i golfom pa se prisetih nekih drasticnih slucajeva koje sam imao prilike uzivo slusati.

Logicno je, ako nisi u najidealnijim financijskim mogucnostima da pokusas pronaci nesto najbolje za pare koje mozes da potrosis. Ako pare nisu problem nema tu mnogo filozofiranja. Uzmes sto oces. Pa ako se toga nasitis menjas...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Da napomenem samo: Nijedna tema u kategoriji ''stapovi'' nema vise odgovora od ove!  :respect1: :respect1: :respect1:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Snobovi pribora znači da će neko kupiti najskuplji, najređi, "najbolji".. iako mu takav pribor uopšte ne odgovara. Takvih slučajeva sam se nagledao u životu, počev od plovkaroškog, varaličarskog, šaranskog itd.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Na kraju se žale, posredno ili neposredno, kroz neku priču.Te ih boli ruka, ne dobacuju dovoljno, imaju lošu identifikaciju udarca, spada im riba.....

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Baki-Pa je napisao(la):
spada im riba.....
riba je meni spadala jedino kad sam koristio lose udice,inace nista drugo ... a i najskuplji musicarski stap na svetu nece da zavrsava poso onome ko ne ume da nadje ribu i da joj servira muvu,neko moje misljenje...  :blues:

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
black panther je napisao(la):
  a i najskuplji musicarski stap na svetu nece da zavrsava poso onome ko ne ume da nadje ribu i da joj servira muvu,neko moje misljenje...  :blues:

Sad se vec osecam prozvanim :D :hammer:
Salim se, moj stap je medju jeftinijim. :D

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
black panther je napisao(la):
Spletom okolnosti ste me naterali da zavolim vise sage od orvisa,zbog sto se isti proizvodi u kini,a amerikanci samo roknu nalepnicu i to je to...dok je sage original americki valjda...
a to je isto kao puma patike,siju u kini,nemci samo kace znak...adidas praave nemci i po meni nema im premca :) patike imam,nemoj da me nudite sa nike i ostale  :lud: :rambo: :pijani:
druze tebi se sve mozak pomutio nacisto pa staa ces da radis ako ti se patike pocepaju  :D nista ne traje doveka  :hammer: evo sta bi trebalo sa .KINESKIM ORVISOM sa zalepljenom nalepnicom u usa da uradis da bi ostao bez stapa mad i tada neces ostati ali ovo nije ubedjivanje da ga kupis. https://www.youtube.com/watch?v=xYJSOY-rGPs

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
https://www.youtube.com/watch?v=xYJSOY-rGPs

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ako puca na ribu od 1,5-2kg kako cu ja da cupam bucove od 3,4 kg njime..
https://www.youtube.com/watch?v=5grnb0eRNbk

Vrh Dno