Baki-Pa je napisao(la):Ima, za pametne. Ostali su snobovi pribora.
Baki-Pa je napisao(la):Vidiš da jedva čekam da odustaneš pa da uzmem tog ORVISA
Reko sam ti druze,ako si zainteresovan kupuj...black panther je napisao(la):Braticu moj,tebi ako treba stvarno ti kupuj,ne cekaj na mene... neka te dobro sluzi! :firends:
riba je meni spadala jedino kad sam koristio lose udice,inace nista drugo ... a i najskuplji musicarski stap na svetu nece da zavrsava poso onome ko ne ume da nadje ribu i da joj servira muvu,neko moje misljenje...Baki-Pa je napisao(la):spada im riba.....
black panther je napisao(la):a i najskuplji musicarski stap na svetu nece da zavrsava poso onome ko ne ume da nadje ribu i da joj servira muvu,neko moje misljenje...![]()
druze tebi se sve mozak pomutio nacisto pa staa ces da radis ako ti se patike pocepajublack panther je napisao(la):Spletom okolnosti ste me naterali da zavolim vise sage od orvisa,zbog sto se isti proizvodi u kini,a amerikanci samo roknu nalepnicu i to je to...dok je sage original americki valjda...
a to je isto kao puma patike,siju u kini,nemci samo kace znak...adidas praave nemci i po meni nema im premcapatike imam,nemoj da me nudite sa nike i ostale :lud: :rambo:
ijani: