Orvis Clearwater

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
A jesil' razmisljao o T&T?!  :lol:

Vidis kupio sam Heliosa i prodo iako je prema neki  testovima mnogo kao bolji od mog G2  ali meni je G2 toliko draži da nakon par probi odlučih se za G2 pa rekoh posle možda i taj H2 da uzmem. Ukusi su razliciti...super je ako ikako možeš da probaš pa se sam odlučiš

Sa Clearwaterom dobijas dobar stap sa super garancijom....ali, ni to nije sve... Ako ti se nesto toliko bas dopada onda je logicno da se za to odlucis.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Tetka je tetka  :smoke: ali 357. je isto mngo siguran  :bleh: ... i opet izbor... :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
sebastian je napisao(la):
Tetka je tetka  :smoke: ali 357. je isto mngo siguran  :bleh: ... i opet izbor... :hammer:
i do nove godine mozemo da raspravljamo...ali ajde...nista,sacekacu jos neko vreme,pa cu da vidim sta je i kako je situacija...ili da kupim jedan probam,ako ne odgovara prodam,pa kupim drugi i tako u krug dok ne nadjem neki koji ce da ''legne'' ...  :(

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
black panther je napisao(la):
i do nove godine mozemo da raspravljamo...ali ajde...nista,sacekacu jos neko vreme,pa cu da vidim sta je i kako je situacija...ili da kupim jedan probam,ako ne odgovara prodam,pa kupim drugi i tako u krug dok ne nadjem neki koji ce da ''legne'' ...  :(
ja druze dolazim u srbiju oko 18 decembra donesem stap i probas vidis i sam moj predlog  :smoke:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
acko23 je napisao(la):
ja druze dolazim u srbiju oko 18 decembra donesem stap i probas vidis i sam moj predlog  :smoke:
Pribavi i neki Sage da probamo :) ma da mi pecamo,ako treba i sa bolonjeza cu bacam,samo da se zabavimo malo! A dam stap,iako 30e,posluzice za stuku...iako ga polomim-nije mi zao  :nowink: :hammer:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Pribavi i neki Sage da probamo :) ma da mi pecamo,ako treba i sa bolonjeza cu bacam,samo da se zabavimo malo! A dam stap,iako 30e,posluzice za stuku...iako ga polomim-nije mi zao  :nowink: :hammer:
ma ne ce puci nek dodje ta stuka pa cemo videti sta ce i gde se i kako ce  :D a di ga je micko  :hammer:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Evo danima se igram sa jednim stapom firme za koju je culo mozda 0.2% ribolovaca a stap boli glava i covek ga nudi za smesne pare. Rec je o firmi Dream Tackle takodje Kinez radjen za jednu trgovacku firmu kao "brend". Stap izuje svaki Clearwater iz mesta i svaki cuveni brend iz dna ponude. Ali to sam samo ja...verovatno neznalica i nekompetentan za stapove.

Kazi koju o tom stapu ima i onih koji recimo cene tvoje misljenje.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Iskreno,kod orvisa mi se vise svidja to sto na mestu gde ide cekrk,pise orvis

Sve dok gledas te stvari, nema 'leba od tebe :)

Znaci zbunjen sam 98,456 % onih 2,544 % vuku ipak prema samoubistvu... :doh:

Mnogo si zbunjen, 98,456+2,544=101% :D :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
crni je napisao(la):
Kazi koju o tom stapu ima i onih koji recimo cene tvoje misljenje.

Nema tu puno sta da se prica, po estetici jako neobicne zelene boje, konfiguracija jos cudnija 8' dvodelac 5/6. I danima mi stoji u radnji da ga i ne pogledam sve drndam i probam ostale stapove. Samo mi dunu da provucem strunu i probam i onda sok. Stap bukvalno izuva, DT5 kineska struna brije, prezentacija fenomenalna, 8' a baca kao lud, osetljiv. puno snage, i sve ono sto krasi stapove iz 5 i vise puta vece cenovne kategorije. Sidjem na Adu jos neki vetar bije, vodeni zabacaji fantazija, sve nesto razmisljam kako mi treba stap za dzungle i obrasle terene da bude i za nimfu i za suvu. A onda se setim da ne podnosim dzungle i obrasle terene, kako ne mogu da cucim i klecim kao nekad. Ali opet ga ne dajem u oglase posle 2 meseca  mada mogao bih, ko ce da kupi Dream Tackle stap u Srbiji. Jer ovde se stap uglavnom kupuje ocima i usima.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Crna maco......ajd da ti skratim muke, evo stapa za tebe al 100%......http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=2038.765

500e i imas sve....a i sage je  :tbumb:
Za tebe posto si mi mlad, neiskusan, iskren...a i muvas na sitno....5 rata,jednakih, bez kamate!!!
Bolje ti od ovoga nije ni neophodno...
Za Arandjelovdan bi verovatno kod ujaka na slavu u Leskovac, spremi genge za prvu ratu... :tbumb: :yeswink: :nowink:

p.s. u stvari tema je orvis clear.... pa sta da ti velim, kupuj orvisa pa da se rasturamo... :doh:

Vrh Dno