Iskreno ni jednog od 5kg na musicarac ali oko 200kom 2-4kg.sasats je napisao(la):bojane necu te pitati koliko si ulovio bucova kategorije 3-5 kg musicarskim priborom pa iznosis ovakve tvrdnje . nije bitno uopste . meni su ribe manje od 4 kg kidale tipet 0.20 na brzaku . iskreno nisam pecao na 0.22 i ne mogu da tvrdim kolika je verovatnoca da ce se pokidati ali ne posebno velike ribe bez problema kidaju 0.20 na moravi .
postujem tvoja saznanja iz oblasti odabira pribora i verujem da ce novi clan dobiti kvalitetne savete . ali sto se tice prakticne strane musicarenja beluna ili bucova ipak ima kvalifikovanijih ljudi koji ce pomoci coveku da ulovi prve ribe .
nadam se da ne zameras na komentaru![]()
bravo simpsonesimpson H je napisao(la):Iskreno ni jednog od 5kg na musicarac ali oko 200kom 2-4kg.
Oću i Ja, da se prijavim sam za hagsebastian je napisao(la):Za tri godine života uz dunav jesam vala ali večinu toga na varalicu, največi od oko petke na strimer. Broj smuđeva i tek štuka bolje da i ne spomenem jer bi me poslali u hag ili proglasili za lažova.![]()
sasats je napisao(la):bravo simpsonetoliko riba te velicine nisu ulovili svi clanovi foruma zajedno u zivotu
nebo , dnevno hvatas na varalicu 15 riba prosecne velicine 3kg ? svaka cast . to je sve sto mogu da ti kazemneba je napisao(la):to se uhvati aj da kazem za 2 nedelje na dunavu ako hoces aktivno da pecas bucova na varalicu![]()
Brate niko te ne tera da mi verujes niti imam nameru da ti se dokazujem. Dnevno po 50 komada od 1-4kg lepa zabava dok ne krene cug smudja na varalicu. Snimicu ti video da skapiras kakvo je to mesto kad raubuje 100 riba u istoj sekundi na duzini toka od 150m, samo onaj ko nece ne uhvati 20kom a strimer na musicarcu im je poslastica. Zao mi je sto lovis na jalovim terenima pa si stvorio predstavu da je svuda tako.sasats je napisao(la):pricamo o musici a ne o varalicirado bi pogledao bar jednu foto. od tih stotina riba
![]()
u kom roku ? 4-5 dana ? ili mozda dve nedelje? ti gore napisa da si mozda toliko uhvatio za tri godine , i to je vise nego odlican rezultat .postoji vreme a to je jesen kada je ova riba aktivna po ceo dan . tada se moze uloviti dosta riba za jedno pecanje jer su na gomili . to ne traje dugo , mozda nedelju dve na odgovarajucem vodostaju .sebastian je napisao(la):Ako imas srecu da zivis na onom ludom ultra dobrom terenu zaista 200 kapitalnih bucova u vrlo kratkom roku nije nikakav problem uloviti.
zasto si stekao utisak da ti ne verujem? to nigde nisam napisao? stvarno sam ocekivao da pokazes bar jednu fotku jedne jake trojke ili cetvorke kao pola musicarskog stapasimpson H je napisao(la):Brate niko te ne tera da mi verujes niti imam nameru da ti se dokazujem. Dnevno po 50 komada od 1-4kg lepa zabava dok ne krene cug smudja na varalicu. Snimicu ti video da skapiras kakvo je to mesto kad raubuje 100 riba u istoj sekundi na duzini toka od 150m, samo onaj ko nece ne uhvati 20kom a strimer na musicarcu im je poslastica. Zao mi je sto lovis na jalovim terenima pa si stvorio predstavu da je svuda tako.