Ovo sam Ja, novi član foruma :)

oeneusflyfishing

Junior member
Učlanjen(a)
03.09.2021.
Poruke
28
Broj reagovanja
41
Lokacija
München
Pozdrav društvo, evo i ja da se predstavim.
Zovem se Haris Mehic, 38 godina, inače sam iz Bosne, živim u München.
Flyfishing-om se bavim već 2 godine na rijeci Loisach gdje sam u ribarskom društvu, ali pecam i drugim metodama sa čamcem na različitim jezerima i mušičarenjem na drugim rijekama i potocima.
 

Staniša

Senior member
Učlanjen(a)
17.01.2021.
Poruke
131
Broj reagovanja
119
Lokacija
Kragujevac
Već sam se javljao u nekim temama, ali bih i ovde zvanično da se predstavim. Zovem se Stanko, imam 26 godina i po obrazovanju sam biolog - biofizičar. Dolazim iz Kragujevca, prve prestonice moderne Srbije i grada bez ijedne "ljudski" vode za mušičarenje. To me je nateralo da pastrmke i klenove tražim po drugim delovima Srbije, pa sam tako poslednje 2 godine, koliko aktivno mušičarim, proveo po srpskim selima i usput zaljubio u našu pitomu zemlju. Sa druge strane, vode koje imamo sam pokušao da iskoristim koliko je moguće, pa par izlazaka uvek posvetim traženju crvenperki, bodorki i babuški po barama i jezerima - često neuspešno. Najlepši aspekt mušičarenja mi je što je vezivanje muva, istraživanje insekata i postmatranje ponašanja riba podjednak deo pecanja kao i samo zabacivanje. Nadam se da ću ovim putem da upoznam neke mušičare iz svog grada i okoline sa kojima bih mogao da zajedno uživam u ovom uzbudljivom sportu.
 

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Poruke
7.257
Broj reagovanja
310
Lokacija
Beograd
Dobro dosao. Nazalost dolazis u vreme kad je vecina foruma zamrlo. Propustio si zlatno vreme forumasa 😂Da nije Oholog da objavljuje musice, Tmf, Nea i ko je jos aktivan a da Silvio bilo bi mrtvo more. Pocni da citas forum ispocetka. Sta ti nije jasno pitaj ali mislim da su sve teme prezvakane kao i sve tehnike kod vezivanja musica s tim sto su u zadnjih 12 god izasli mnogo bolji materijali pa to lepse izgleda.
 

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Poruke
1.868
Broj reagovanja
181
Lokacija
Kragujevac
Jedini aktivni musicar na forumu iz Kragujevca sam ja, inace nas ima desetak meni poznatih, petorica pecamo zajedno... Sve sto treba javljaj i tu sam da uskocim...Nije samo situacija oko Kg losa, generalno je tanko svuda u Srbiji, i one vode koje pruze neko zadovoljstvo do juna, vec posle toga izgube vodu i nisu zanimljive...
 

Staniša

Senior member
Učlanjen(a)
17.01.2021.
Poruke
131
Broj reagovanja
119
Lokacija
Kragujevac
Hvala svima na dobrodošlici i lepim rečima 🍻🍷🍾 @oholi @TMc
@maric Jasno, ja ga i koristim kao zbirku korisnih stvari, svestan sam da je nekada bio aktivniji. Ali za nekoga ko počinje, ovaj forum je ipak nezamenljivo mesto i siguran sam da će trajati još dugo, dugo.
@strashni važi, pisaću ti privatnom porukom. Što se tiče voda, ova godina je posebno bila strashna(pun intended). Zatekao sam lično pomor na Ljigu, i to krupne ribe. Nisam mogao da pecam neko vreme posle toga, baš me je skenjalo.
 

npetar

Newbie
Učlanjen(a)
11.02.2014.
Poruke
7
Broj reagovanja
17
Lokacija
Шумадија
Велики поздрав колеге!
Зовем се Петар и имам 25 година, живим у централној Шумадији. Мушичарење сам открио крајем основне школе, а прве кораке ове уметности риболова остварио на реци Јасеници у околини Тополе. Мада неактиван, члан сам форума неколико година уназад. Пре тога се сећам ноћи прелиставања тема форума до последњег слова, када су ми изврсни текстови, слике и искуства колега с воде пуно допринели још бољем упознавању са спортом, рибама, инсектима, али и лепотама наше и околних земаља. До сада сам мушичарио највише на рекама наше земље, најчешће клена и у неколико наврата и пастрмке. Надам се добром дружењу, и као и до сада квалитетном садржају.
Бистро и видимо се на води!
 

Staniša

Senior member
Učlanjen(a)
17.01.2021.
Poruke
131
Broj reagovanja
119
Lokacija
Kragujevac
Dobrodošao zemo, nemoj mnogo da promovišeš mesta na Jasenici ovde, ima da nam povataju sve klenove ovi iskusniji :D
 
Vrh Dno