Sana
Senior member
Bistro Vedo i dobro dosao. Tezak ti kanton za ovu nasu rabotu vidi se da si uporan decko, a skobalj na fly je na granici finesa i majstorluka barem na mojim vodama. Nista sta da ti kazem, peljaj i kaci nam kreacije 
Pozdrav Fenjerdzija, ako ti bilo sta od materijala za vezanje zatreba javi se, ja sam iz Doboja.Zdravo svima,
Zovem se Vedad, imam 26 godina i trenutno stanujem u Tuzli. Inace sam iz Jelaha i provodio sam dosta vremena pecajuci na rijeci Usori kao dijete. Prije mozda godinu sam nabavio sebi stap za musicarenje i tako je ova opsesija pocela. Provodio sam dosta vremena citajuci ovaj forum, citajuci sve metode,nacine, tehnike itd. Onda sam odlucio da je vrijeme da se i profil napravi ovdje na stranici. Najcesce lovim klena ali nekada se slucajno upeca i skobalj ( black zulu nymph varijacija, jos nisam siguran kako se on zakacio). Nedavno sam sebi uzeo i pribor za vezanje musica tako da imam sta raditi i preko zime.
Svako dobro i bistro svima.
Pogledajte prilog 85029Pogledajte prilog 85030
Posto smo novajlije u ovome mozemo zajedno negde da oprobamo sta je ovo sveZdravo svima,
Ja sam isto nov u ovom svetu. Vidim po forumu da na nekim lokacijama potrebno najaviti dolazak.
Konrektno, zanima me Gradac, posto sam iz BG-a to je nekako najbliza destinacija sa odlicnom prirodom. Bilo bi dobro ukoliko neko moze da mi da kontakt kome treba da najavim dolazak na pecanje i ako neko zna gde imaju kontakti za ostale destinacije i pravila dolaska.
Hvala,
Bojan