U bre Kobrooooooo, pa sali se kelga klenaros i kompliment ti daje ati se plasis obmah
Ma nikakva nauka nije , evo vreme je na zalost samo za stegu (vezano za ribolov klena ),taman dok krene sezona i pazaris odabrani stapac,
bube ce ti izgledati kao i moje. Pa prrraaaaaaaaavac kod mog IMENJAKA u TS na njegova mesta

.
Bar kad izadjem sest puta,da se napecam ko covek,pa kidnapujemo IMENJAKA i dovedemo na par dana u goste kod mene na ''nasu''
Moravu. Posle prvog pecanja moramo da ga zakljucamo u moje stance za kolege FF putnike namernike jer ce da beeega kuci :yeswink:

OndaK ga vodimo na Resavu u klenolov da izleci traumu ''Velika Morava FF'',pa na Grzu na jezero da povadi one trokilase
Ovaj Sasa pirocanac beeeee stipsa za materijali mu zaoo breeeee,daje deci zvake najeftinije i lizalice da mu hvataju skakavce po livadama
pa ih preparira na udicama nekim hemikalijama samo njemu znanim ,ovi sto mi poslao mi jadni ripkaju nocu po kutijici
Sale PI,preterao si ga brateee breee,pa dokle ces da ga usavrsavas bree ? Pa i ovi kod mene su nenormalno dobri,a ovaj jos ''zivlji''
Ludji si od Djokovica,aman breee. Cudim se cudom da nisi antenice dodao kad si ga ovako salio braticu moj ,steeta