Papučarski Rock and roll

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Neka proba... ali loše slikano telefonom...ispravka uskoro !

Prilozi

• skočko.jpg
    skočko.jpg
    103,7 KB · Pregleda: 210

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Video sam ih uzivo... Sta drugo reci nego genijalno. Svaka cast

Послато са ZTE Blade Q Maxi

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Pocetnicke, spremne za kupanje u narednoj sezoni  :hammer:

Prilozi

• IMG_20151122_59588.jpg
    IMG_20151122_59588.jpg
    41,5 KB · Pregleda: 155

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ajde ti to lepo uslikaj svaku posebno. Da vidimo kakve su. Ona levo je jako dobra, ostale se ne vide najbolje.

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Ne vidi se jer je kamera 5MP ali sve su identicne 100% :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
uslikaj ih da ti cuveni klenaros i kriticar musica sa 6 pecanja iskustva oceni rad  :D

kobra , vidi se mafketova skola? odlicno si ih napravio i sigurno ces imati dobre ulove na njih  :tbumb:

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Sale ja od samog pocetka pecam svojim bubama, samo sto nisu bile bas najbolje ali ipak klen ne nalazi manu sada to polako usavrsavam. U pravu si Mafketova skola :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
dobra muva nije obavezno i lepa .vremenom se usavrsava estetika kako se napreduje i u ribolovu i u vezivanju .
dobro je sto pecas na svoje muve . sam sebi napravis ono sta mislis da treba poucen iskustvom koje se vremenom uvecava . samo nastavi , super ti ide  ;)

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Nije bilo vece srece nego kad sam na Grzi maznuo klena na moju papucarku sa nogicama od petla a bila je toliko ruzna navezana drecavo plavim koncem i kad sam odkacio ribu umrsim je u neko granje i pokidam je, mucio sam se da je nadjem i da je sacuvam za uspomenu a Mafke je stojao i smejao se... :D
Uslo mi u krv i gotovo jako tesko podnosim ove dane kad ne mogu na vodu.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
uslikaj ih da ti cuveni klenaros i kriticar musica sa 6 pecanja iskustva oceni rad  :D

kobra , vidi se mafketova skola? odlicno si ih napravio i sigurno ces imati dobre ulove na njih  :tbumb:

Sasats,  doli u sebe još malo vinca i odmori. Danas ti nije baš dobro.

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
KLENAROS je napisao(la):
Slikao Mafketove i hvali se  :tbumb:
Klenaros, nikada se ne hvalim tudjim radom, a od Mafketa sam naucio mnogo stvari oko buba, da nije bilo njega verovatno bi i dalje punio kasu prodavnici ribolovacke opreme jer sam dnevno znao da izgubim i po 5-6 buba i kupovao sam ih svaki dan...

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Ne ljutim se druze opusteno, samo su moje bube daleko od Mafketovih potrebno je mnogo rada da dostignem njegov nivo... Pozdrav ;) :)

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  U bre Kobrooooooo, pa sali se kelga klenaros i kompliment ti daje ati se plasis obmah  :D :D :doh:

Ma nikakva nauka nije , evo vreme  je na zalost samo za stegu (vezano za ribolov klena ),taman dok krene sezona i pazaris odabrani stapac,

bube ce ti  izgledati kao i moje. Pa prrraaaaaaaaavac kod mog IMENJAKA u TS na njegova mesta  :drool: :D :D :bleh:.

Bar kad izadjem  sest puta,da  se napecam ko covek,pa kidnapujemo IMENJAKA i dovedemo na par dana u goste kod mene na ''nasu''

Moravu. Posle prvog pecanja moramo da ga zakljucamo u moje stance za kolege FF putnike namernike jer ce da beeega kuci  :yeswink: :D :D
OndaK  ga vodimo na Resavu u klenolov da  izleci traumu ''Velika Morava FF'',pa na Grzu na jezero da povadi one trokilase  ;)

Ovaj Sasa pirocanac beeeee stipsa za materijali mu zaoo breeeee,daje deci zvake najeftinije  i lizalice da mu hvataju skakavce po livadama

pa ih preparira na udicama nekim hemikalijama samo njemu znanim ,ovi sto mi poslao mi jadni ripkaju nocu po kutijici :doh: :D :D

Sale PI,preterao si ga brateee breee,pa dokle ces da ga usavrsavas bree ? Pa i ovi kod mene su nenormalno dobri,a ovaj jos  ''zivlji'' :doh:

Ludji si od Djokovica,aman breee. Cudim se cudom da nisi  antenice  dodao kad si ga ovako salio braticu moj ,steeta  :doh: :(

Vrh Dno