PROTA71 je napisao(la):Ajd Ja/cu protiv tebe, ako prodjemo glatko Litvaniju, koja cr biti tezak protivnik...dobijamo Spance na kos-dva razlike, bez onog tesko dva puta na istom takmicenju...Sad su se izduvali protiv Francuza...njih bi vrlo tesko dobili..
japanac je napisao(la):Kako sam stariji, sve teze podnosim ovakve poraze kosarkasa.
Nadao sam se da prodjemo, ali kad sam video kako je krenulo...
Danas izbegavam vesti na tv, netu... zaboravlja mi se jucerasnji dan!
Sinoc sedim sa sinom gledamo basket, ono nije da smo bas 100% cool ali nema preteranog nerviranja. Kaze mi sin " jebote ja se vise nerviram kad Zvezda izgubi nego reprezentacija, u bilo kom sportu" . Tada sam shvatio da je moj sin 1000%japanac je napisao(la):Kako sam stariji, sve teze podnosim ovakve poraze kosarkasa.
Nadao sam se da prodjemo, ali kad sam video kako je krenulo...
Danas izbegavam vesti na tv, netu... zaboravlja mi se jucerasnji dan!
simpson H je napisao(la):Sinoc sedim sa sinom gledamo basket, ono nije da smo bas 100% cool ali nema preteranog nerviranja. Kaze mi sin " jebote ja se vise nerviram kad Zvezda izgubi nego reprezentacija, u bilo kom sportu" . Tada sam shvatio da je moj sin 1000%
Sent from my HTC One using Tapatalk
pera je napisao(la):al se on nervirao ovih godina![]()
gegula je napisao(la):ja ne odgledah basket ,malo umor,malo porodicni problemi i na kraju svega uspem da pogledam kraj prvog poluvremena i sredinu trece...smorih se koliko ne nzamo nista,ko partizan protiv ajaxa...i najgore sto nas dobise basketasi i to oni sa ulice...dza bu udri pucaj trci,a ovi nasi ne zna se ko gde puca na koji kos....platili smo ceh jer poslednje 2 tekme protiv finaca i ceha su bile isto ocajne..ja sam mislio ipak igracemo finale proci cemo litvance pa ce nas spanci dobiti ali......sta je tu je..igrali smo bez srca i krvi po principu lako cemo....