Partizan

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Proto nisam siguran mislim da bi pre dobili Francuze nego Spance.. bice cupavo..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja sam siguran da je lakse igrati sa spancima nego sa francuzima. Finale, domaci teren, skocni crnci. Ma idi bre...Njih je Gasol rastavio od zivota, strpao im 40kom.

Sent from my HTC One using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Ajd Ja/cu protiv tebe, ako prodjemo glatko Litvaniju, koja cr biti tezak protivnik...dobijamo Spance na kos-dva razlike, bez onog tesko dva puta na istom takmicenju...Sad su se izduvali protiv Francuza...njih bi vrlo tesko dobili..

Ja sam navijao da sinoć igramo sa žabarima ali su me svi ubeđivali da je bolje da igramo sa Litvancima i da su lakši protivnik.
I bio sam u pravu jer bi žabare ubili,a ovi su sinoć nas ubili. Tako da ću finale gledati opušteno bez nervoze.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Kako sam stariji, sve teze podnosim ovakve poraze kosarkasa.
Nadao sam se da prodjemo, ali kad sam video kako je krenulo... :(
Danas izbegavam vesti na tv, netu... zaboravlja mi se jucerasnji dan!

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
japanac je napisao(la):

Baš tako,sinoć sam bio kao posran ,kao da sam ja igrao i izgubio a ne oni,al opet njima je najteže i ne možemo mi više od njih želeti finale,al šta da se radi.IDEMO DALJE

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Mene ubibsto cu samo jos jednom pecati pastrmke ove sezone :(

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
japanac je napisao(la):
Sinoc sedim sa sinom gledamo basket, ono nije da smo bas 100% cool ali nema preteranog nerviranja. Kaze mi sin " jebote ja se vise nerviram kad Zvezda izgubi nego reprezentacija, u bilo kom sportu" . Tada sam shvatio da je moj sin 1000% :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Sinoc sedim sa sinom gledamo basket, ono nije da smo bas 100% cool ali nema preteranog nerviranja. Kaze mi sin " jebote ja se vise nerviram kad Zvezda izgubi nego reprezentacija, u bilo kom sportu" . Tada sam shvatio da je moj sin 1000% :)

al se on nervirao ovih godina  :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja ne odgledah basket ,malo umor,malo porodicni problemi i na kraju svega uspem da pogledam kraj prvog poluvremena i sredinu trece...smorih se koliko ne nzamo nista,ko partizan protiv ajaxa...i najgore sto nas dobise basketasi i to oni sa ulice...dza bu udri pucaj trci,a ovi nasi ne zna se ko gde puca na koji kos....platili smo ceh jer poslednje 2 tekme protiv finaca i ceha su bile isto ocajne..ja sam mislio ipak igracemo finale proci cemo  litvance pa ce nas spanci dobiti ali......sta je tu je..igrali smo bez srca i krvi po principu lako cemo....

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
ja ne odgledah basket ,malo umor,malo porodicni problemi i na kraju svega uspem da pogledam kraj prvog poluvremena i sredinu trece...smorih se koliko ne nzamo nista,ko partizan protiv ajaxa...i najgore sto nas dobise basketasi i to oni sa ulice...dza bu udri pucaj trci,a ovi nasi ne zna se ko gde puca na koji kos....platili smo ceh jer poslednje 2 tekme protiv finaca i ceha su bile isto ocajne..ja sam mislio ipak igracemo finale proci cemo  litvance pa ce nas spanci dobiti ali......sta je tu je..igrali smo bez srca i krvi po principu lako cemo....

Gegula i ja smo počeli "zabrinjavajuće" da se slažemo u poslednje vreme.  :D  Ubiše nas na basketaške fore.  :yeswink:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Toliko dobro poznajem fudbal ne znam ni sta sam gledo neko vece :doh:

Vrh Dno