Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jesko brate lozis da kosta dolazi..skandal..to je najveca sramota partizana i najgori centar koji je ikada igrao u partizanu od kad ja pratim basket..drvo drvo..ma panj obican...covek se prodao na dekija milojevica iz partizana..njega udvajali a baco kostici lopte da da kos..nemoj molim te...jedini igrac koji dok sam odlazio na tekme sam pljuvo i jebo mu mater ...eto ..toliko o kosti perovici...a ako dolazi zbog goge sekulic onda je ok ....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jesko druze voleo bih da gresim ali vreme ce pokazati...veruj mi nije se promenio nista...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Auuuuuuu pa to kompletna rekonstrukcija igrackof pogona, sve zina u timu, brzina i skocnost u reketu, podmladjen tim u svakom slucaju respekt za nastupajucu sezonu....

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I Goga Sekulić za "podizanje morala". E to je prava kadrovska politika.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
boga mi i ja bih da mi goga podigne moral...moj broj...sto bi reko moj kum prava colara(daska) :hammer: :hammer: :hammer:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pozdrav grobari

Verovatno je velika većina videla ovaj spot ili makar čula pesmu, video prati priču profesionalnog BMX vozača koji preživi saobraćajnu nesreću alii ostane bez noge, kasnije ponovo uči da vozi bmx...

https://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs

Molim vas da obratite pažnju na komentar na ovaj video osobe "foking beast" komentar je pri vrhu, a ako ne možeta da ga nađeta evo i šta je napisao dotični:

glupi-grobar.jpg

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Uuuuuuuu low kick....  :D

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kako vas kenja u ovom fudbalu, neverovatno. Ovi nemci isti shupci ko AZ.

Sent from my HTC One using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Sad moram i fudbal da pratim i to ovaj  evropski. Nije mi jasno kako al dobismo nekako. A nemci ne era

Vrh Dno