Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
jesko brate lozis da kosta dolazi..skandal..to je najveca sramota partizana i najgori centar koji je ikada igrao u partizanu od kad ja pratim basket..drvo drvo..ma panj obican...covek se prodao na dekija milojevica iz partizana..njega udvajali a baco kostici lopte da da kos..nemoj molim te...jedini igrac koji dok sam odlazio na tekme sam pljuvo i jebo mu mater ...eto ..toliko o kosti perovici...a ako dolazi zbog goge sekulic onda je ok ....
Auuuuuuu pa to kompletna rekonstrukcija igrackof pogona, sve zina u timu, brzina i skocnost u reketu, podmladjen tim u svakom slucaju respekt za nastupajucu sezonu....
Verovatno je velika većina videla ovaj spot ili makar čula pesmu, video prati priču profesionalnog BMX vozača koji preživi saobraćajnu nesreću alii ostane bez noge, kasnije ponovo uči da vozi bmx...
https://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs
Molim vas da obratite pažnju na komentar na ovaj video osobe "foking beast" komentar je pri vrhu, a ako ne možeta da ga nađeta evo i šta je napisao dotični: