Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
evo i prote...postavlja bajate slike a i viceve koji su vec pisani :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ne samo na papiru i mislima :nowink: nego vecno ugravirana  :yeswink:

Champions-league-trophy-attracts-2600-fans-photo-shoot_700769.jpg

champions-league-trophy-replica-1-1-free-shipping-041be.jpg

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kazem ja da cergari zive u proslom veku i stare slave od nekog tamo mrtvog KUPA evropskih sampiona  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Bolje u proslom veku slaviti titulu prvaka Sveta nego u ovom sluziti za laksi trening drugog tima ozbiljnih klubova. Ne vredi kako god se okrene vi ste ipak mali klub :D :hammer: :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mi mali klub????? pa vi u ovom veku evropu niste ni videli a pricate nesto, uostalom ko gubi ima pravo da se ljuti ...i jos nesto jako bitno,dugoooo cete vi jos ziveti u proslom veku posto se era PARTIZANA nece jos skoro zavrsiti.........

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jos jedan dokaz da ste mali klub je sto ste uvek zadovoljni postignutim u Evropi. Tipicno za male i skromne klubove svuda u svetu.  :bleh: :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa to ja i pokusavam da vam skrenem paznju ,mi mali klub pa igramo evropu svake godine a vi veliki klub a nema vas nigde ,misija rupa vam je velika... :bleh: :bleh: :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
pa to ja i pokusavam da vam skrenem paznju ,mi mali klub pa igramo evropu svake godine a vi veliki klub a nema vas nigde ,misija rupa vam je velika... :bleh: :bleh: :bleh:

Ne ne decko napravio si gresku. Ne igrate vi Evropu nego Evropa igra vas tako malecke i beznacajne. Uigrava druge timove... :D
:bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mi ih uigravamo barem i idemo u shoping po evropi a vi sedite ispod gazele i pokrijte se usima a ako imate tv mozda i vidite nesto od te evrope :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Naravno da gledamo, evo sutra nasa sabraca po trofejima igraju veliko finale. Mislim, mi znamo kako im je :D :bleh: :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kako mozete da znate kad vi to nikad nista igrali???? :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Jeste, nismo- eno i gore na peharu piše da nismo igrali u Evropi!  :lol: :lol: :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
to jeste ne mogu da poreknem ali u proslom veku i dalje zivite......vreme je stalo za vas te daleke '91...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Za vas je vreme stalo od kada ste se formirali. Pazi kad niste napredovali ni malo, nebitnu ulogu igrate kao fudbalski klub, cak smesnu. Ni u proslosti ni sada a ni u buducnosti. Naravno ne treba da se stidite ipak ste vi mali klub. :hammer:

Vrh Dno