Gegula, rekao si "fudbal ne pratim niti me zanima" i to je izgleda jedino tačno u tvojih 20 postova na ovoj temi

.
Nemoj da mi zameriš, davno sam prerastao prepucavanja Zvezda-Partizan, ali moram pokušati da ispravim bar deo netačnih stvari koje si naveo:
1. Španci su igrali u KŠ 90/91 predstavljao ih je Real, pretpostavljam iz Madrida
2. Tačno je da nisu igrali Englezi, ali je neki United iz Mančestera igrao protiv Zvezde u Super - kupu Evrope kao osvajač KPK. Nisu dali Zvezdi da igra u Bg revanš pa se igrala samo jedna utakmica u Engleskoj. Od tada pa narednih 20 godina, nisam nikad video da MU može da izgleda tako smešno i jadno kao u toj utakmici. Uspeli su pukom slučajnošću da pobede 1:0, imali su i neki poklonjen penal ali da ti ne prepričavam .... ukucaj na youtube nešto kao "Savićević protiv Mančestera" i gledaj detalje - vrlo je zabavno, zabavnije i od našeg finala kupa ove godine.
Nisi pominjao Italijane ali da dodam da su ih pretstavljala 2 kluba, Milan (čuo si sigurno, imaju brdo nekih evropskih titula) i Napoli (za njih je igrao onaj smešni, mali Argentinac, za koga svi pričaju da je bio najbolji igrač ikada).
3. Partizan nije prvi igrao LŠ. Zvezda je 91/92 igrala u takmičenju koje je prvi put nazvano liga i u završnici su bile 2 grupe po 4 tima, gde se igarao dvostruki bod sistem. Pobednici grupa (Barselona i Sampdorija) išli su direktno u finale. CZ je bila 2 u svojoj grupi, što bi odgovaralo polufinalu LŠ.
Čisto da se zna istina, a ne kraju tebi kao navijaču Partizana čestitam na brojnim uspesima (doduše u lokalnim razmerama

) poslednjih godina .