Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
a vasa je uloga vidim ogromna,zaboravili ste kako izgleda podici neki trofej..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
To je makar lako! Kljuc od vitrine i podignes ga. I to ne bilo koji nego najveci i najznacajniji na planeti :hammer: :hammer:

A vi dizete teletove case i tacne i titrate mu jajca sanjajuci bod u Evropi :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
samo te iz vitrine i mozete jos da podizete posto druge osvojiti necete :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
gegula je napisao(la):
kako mozete da znate kad vi to nikad nista igrali???? :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Dobro Gegula,STA MI TO NISMO IGRALI????????????????????????
Pazi sada,polako sa odgovorom....edukuj se prvo pa odgovori....bez zurbe sammo...
U kratkim crtama,da ti bude lakse....CRVENA ZVEZDA je osvojila KUP SHAMPIONA!!!!!To znaci samo prvaci drzava u fudbalskim prvenstvima!!!!!Kapiras...
Liga sampiona,nisu samo prvaci...vec i drugi pa i treci klubovi(koji razigravanjem dolaze u LS)iz pojedinih fudbalskih liga,jasno!!!????
Nije tesko,polako samo...ako treba ponovicu..ali mislim da si dovoljo klikeras(nebi bio musicar da si bukva  ;) :)
Jos samo jedno podsecanje na prvi oblik Lige Shampiona..
http://www.youtube.com/watch?v=gPjj5GPztvY
pozzzzzzz....

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Gegula, rekao si "fudbal ne pratim niti me zanima" i to je izgleda jedino tačno u tvojih 20 postova na ovoj temi  :hammer:
Nemoj da mi zameriš, davno sam prerastao prepucavanja Zvezda-Partizan, ali moram pokušati da ispravim bar deo netačnih stvari koje si naveo:

1. Španci su igrali u KŠ 90/91 predstavljao ih je Real, pretpostavljam iz Madrida

2. Tačno je da nisu igrali Englezi, ali je neki United iz Mančestera igrao protiv Zvezde u Super - kupu Evrope kao osvajač KPK. Nisu dali Zvezdi da igra u Bg revanš pa se igrala samo jedna utakmica u Engleskoj. Od tada pa narednih 20 godina, nisam nikad video da MU može da izgleda tako smešno i jadno kao u toj utakmici. Uspeli su pukom slučajnošću da pobede 1:0, imali su i neki poklonjen penal ali da ti ne prepričavam .... ukucaj na youtube nešto kao "Savićević protiv Mančestera" i gledaj detalje - vrlo je zabavno, zabavnije i od našeg finala kupa ove godine.
Nisi pominjao Italijane ali da dodam da su ih pretstavljala 2 kluba, Milan (čuo si sigurno,  imaju brdo nekih evropskih titula) i Napoli (za njih je igrao onaj smešni, mali Argentinac, za koga svi pričaju da je bio  najbolji igrač ikada).

3. Partizan nije prvi igrao LŠ. Zvezda je 91/92 igrala u takmičenju koje je prvi put nazvano liga i u završnici su bile 2 grupe po 4 tima, gde se igarao dvostruki bod sistem. Pobednici grupa (Barselona i Sampdorija) išli su direktno u finale. CZ je bila 2 u svojoj grupi, što bi odgovaralo polufinalu LŠ.

Čisto da se zna istina, a ne kraju tebi kao navijaču Partizana čestitam na brojnim uspesima (doduše u lokalnim razmerama  :D) poslednjih godina .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
E braco moja poranili ste sa tim cinjenicama, to je trebalo da dodje mnogo kasnije da bi ovim misevima bilo jasno. Prvo ih pustis da se ispucaju, velicaju "uspehe" malog kluba u namestenoj TSL a onda izneses cinjenice o kojima misevi mogu samo da sanjaju. :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
simpson H je napisao(la):
E braco moja poranili ste sa tim cinjenicama, to je trebalo da dodje mnogo kasnije da bi ovim misevima bilo jasno. Prvo ih pustis da se ispucaju, velicaju "uspehe" malog kluba u namestenoj TSL a onda izneses cinjenice o kojima misevi mogu samo da sanjaju. :D

http://www.youtube.com/watch?v=DBEdCTELH5w&NR=1

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Uf al vas drma gubitnicka groznica, za to jos nema leka nazalost dragi moji... Mozda tamo negde ako se snimi jos neki deo "POVRATAK U BUDUCNOST"  :D :D :D

No ko sto rekoh PALOMA zakon pa javite se. Rame ne dam  :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
a u djole napali me cergari i gurmeti (da ne upotrebljavam rec cigani da ih ne vredjam) sa svih strana nije im jasno da zive od stare slave i prse se necim sto su osvojili u proslom veku samo se oni jos toga secaju...al ok nema veze neka im ga...
PARTIZAN je INSTITUCIJA .....

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Partizan je zajebancija od tima.  :D :D

Mene jedino oduševljava to što tako mali imate tako velike snove (da budete kao komšije).  :)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
I ja kazem, prava zajebancija od tima, totalno neozbiljan. Zajebava sve redom, cak se tako namestio po svim mogucim tabelama da samo moze zadnjica da mu se vidi i da kad pusti vetrove moze samo kosica da se razvigori ovim sto su iza  :hammer: :hammer: :hammer:

PS: Jeftine gas maske, javite se  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
nemoj tako djole, mi im gledamo u zadnjicu ako se ne varam u macevanju :doh: :doh: :doh:...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Mani ih bre vidis da prolupali, mada ja da sam u njihovoj kozi kuku lele, bolje da me nema bih pozeleo..ooooooooooo zemljo otvori se, samo bi mi to bilo u glavi  :-X

pu pu, da obajem malo da se ne desi nama ahahahaha, odma ima da se samobanujem,

PS: do daljnjeg uzivam MAXIMALNO  :piss:

Vrh Dno