Ja napisah u temi Partizan,ali me briga za njih.Zvezda je zadnjih dvadeset godina raspad sistema.Ni taj Džaja ništa bolji nije od ovih.Nije toliko eksplicitno krao,ali je mutan do besvesti.Uostalom,Džaja nakon one izvanredne sezone u kojoj je Zvezda ostvarila najveći trijumf,ništa više nije uradio sa ekiipom.Sunovrat kreće od tada.Nakon rasprodaje glavnih igrača,nikada više Zvezda nije ostvarila taj koncept koji su izneli samo godinu dve pre toga.Jebi ga,bila je velika država pa se moglo i probrati tu i tamo nešto od igrača.
Trenutna situacija u Zvezdi je odraz sunovrata jedne države koji još traje.Nemoj mi reći da trenutni menadžment nije ništa kriv za tako nešto.Ko zna čiji je eksponent onaj indijanac Lukić.Piksi je napravio haos pa se zbog toga još češu,ali ni ovi ništa bolji nisu.
Ono što hoću da kažem je da institucija Zvezde odavno ne postoji,iako pokušaji plastičnog održavanja nekakvog nivoa svakako traju.Ne znam ko i kako vrši selekciju igrača,činjenica je da Zvezda odavno nije dovela kvalitetnog fudbalera.Komšije su tu daleko uspešnije i tu im skidam kapu,svake sezone od nekog dobrog transfera izguraju sezonu.Ko je vratio onog debila Kovačevića u ekipu?
Jel on treba da gradi akciju od svoje polovine,on koji na tri utakmice na istovetan način gubi loptu na 16 metara od gola.Ma idi,ne mogu ni da se podsećam koliko su loši,i individualno i timski.Ne znaju da igraju ovu igru i to je činjenica,koliko god mi ovde pokušavali da nađemo opravdanja za takvo stanje.Nema tu pomoći Bojane ni od Prosinečkog,niti od bilo koga od ovih koji trenutno vršljaju po Zvezdi.Njemu zameram što nema petlju,i što nije istrajao u onom sukobu sa Vilotićem.Tu je pukao.Verujem u njegove dobre namere i želju da unapredi igru ekipe pas igrom,to jednostavno,sa ovim igračkim kadrom nije moguće.Igrači bi trebali da igrajući ovu igru uživaju u njoj,ne da se muče kao ovi nesretnici juče.Nažalost,to im se ne dešava samo u Evropi,dešava im se i kući protiv nekakvih Javora,Spartaka,i ostalih egzemplara iz Toletove lige,što samo pojačava utisak da u toj Zvezdi igraju neznalice i polovnjaci.