Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
malo je to preambiciozno 3 razlike....to ste sad odigrali nesto protiv mrtvih letonaca i dali neki gol pa odmah poleteli....eto vidis japanac  kako je nama  u poslednjih nekoliko godina, i tebi se taj osecaj pojavio posle jedne pobede a pricas za grobare....

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Dzapaniz,dogovor je pao!I to ne mislim "pao" forumaski nego ozbiljno...ako dobijete 3 razlike,Ja i Crni placamo ture...ako pak,dobijete po bulji,dzep ce ti biti pretanak...... :D :D :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
Eh što Zvezda nije igrala sa Šamrokom...  :hammer: :hammer: :hammer:

:D  :D  :D Jaooo kralju nasmejao si me do suza.  :D  :D  :D

Realna slika naseg fudbala se pokazala veceras...Sta preostaje?Pa Javor,Novi Pazar...to je nasa realnost i nas krajnji domet!!!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Pa nije lepo zezati bolesne ljude  :D  :D  :D.

Jebote ko prenos parastosa i zadusnice da sam gledao veceras.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Ljudi moji ovo je katastrofa...
da nije tuzno bilo bi smesno, odavno me niko nije ovako iznervirao.
jos kad puknemo u kvalifikacijama za EP, treba stvarno ove
vucibatine iz naseg fudbala sto pre najuriti...

sto pre to bolje  :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja sam se smejao celo popodne,počev od onih nesrećnika iz Zvezde do kulminacije grobarske nemoći.Problem je vrlo jednostavan!Protežiraju se igrači koji su toliko sumnjivog "nekvaliteta" da je to postalo jasno čak i onim upaljenim navijačima sa severa i juga.Niko me ne može ubediti da u zemlji u kojoj u minimalističkim uslovima za treniranje sportova koji su notorno uspešni u svetskim razmerama(vaterpolo,tenis,košarka,odbojka)baš u fudbalu ne može da se napravi selekcija pristojnih igrača,počev od pionira pa nadalje.U fudbalu se vrti ogroman novac pa se tatini i mamini sinovi guraju u prvi plan od najmlađih selekcija.Znam to jer sam iskusio.Pravi talenti,koji su po pravilu izdanci srednje klase,ostaju sputani od samog početka.Ništa čudno za državu koja je poslednji bastion devijantnog komunizma u Evropi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ih bre Zvezdane, sto su nesrecnici iz Zvezde? Kakva nam je liga takvi nam i najbolji klubovi te lige. Dokaz da mora od vrha nesto da se menja ako uopste zelimo da igramo u Evropi. Sto rece Robi "njima je svakog vikenda utakmica kao sa nama", igraju ljudi jake lige nema tu nista cudno. Nema ko da se protezira u Zvezdi vise, nema mafijaskih igraca koji "moraju da igraju" jer ono sto si gledao je sve sto imamo. Tuzno ali istinito. Nas najskuplje placeni igrac ne vredi koliko omladinac iz Rena, nerealno je bilo ocekivati bilo sta.

I jos jedna stvar, Ren je u dve utakmice imao ukupno 8 ili 9 sansi iz kojih je dao 6 golova! Valjda je i po tome jasno kakav se fudbal igra kod nas. Nasa realnost je Smederevo, Kula, Ivanjica, Borca, G. Milanovac i ostali pasnjaci Tole super lige. Bitno je da hoce kucu fudbala da nazove "Misel Platini" a kakav nam je fudbal i fudbalski "centri" jebe se njemu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Čekaj malo Bojane.Mislim da je malo patetično da se sada vadimo da igramo krš ligu.To je opšte mesto.I Hrvati igraju krš ligu pa imaju predstavnika u Lš.
Doveli smo Prosinečkog koje se nigde nije dokazao kao trener.Igrali smo na kartu emocija,a u stavrnom životu pobeđuje logika.Prosinečki je apsolutno neozbiljan lik za ekipu koja se nalazi u ovakvoj situaciji.Meni,neću da kažem kao fudbalskom laiku jer to nisam,ona selekcija igrača koji zadužuju taj dres ne bi sadila ni kukuruz.Ako je imao problem sa Vilotićem,koji u suštini odraz stanja u našem fudbalu i refleksija kako se stvari kod nas rešavaju,trebao je kao čovek od integriteta da kaže pravo stanje stvari."Pritiskaju me da ovaj mali igra jer mora da se proda,iako mi se podsmeva i urušava autoritet koji pokušavam da nametnem od prvog dan."Nažalost,potpuno bezuspešno.Izjavljuje da će ići na pobedu i najavljuje tri gola u gostima.Pa i onaj jedan što su stavili kod kuće im je bio premija.Ono danas je bilo čisto ponižavanje,apsolutan odraz nemoći jednog besmislenog sistema koji može da uspe jedino kod nas.Ne mogu da shvatim ko su ti ljudi koji su u stanju da u Crvenu Zvezdu dovedu igrača kao što je onaj Borha.Pa onaj lik je skandalozan.Čovek ne zna da se kreće po terenu,ej,sudara se sa saigračem u kontri.Ne jednom,nego svaki put kad bi pokrenuli kakav takav napad.Pričamo bajke o Brazilcima u Zvezdi,a ekipa ne zna da iznese loptu iz svog 16. pod strahovitim pritiskom protivnika.Što je još apsurdnije,uzdamo se u onog debila Kovačevića koji u poslednje dve-tri utakmice dovodi svoju ekipu u bezizlaznu situaciju tako što gubi loptu na potpuno isti način na dvadesetak metara od gola.Nemojmo se lagati i vaditi kestenje iz vatre pričom kako nam ne valja liga,i ostale stvari.Ne valja nama fudbal kao sportska disciplina i ostali aspekti koji idu uz njega.Izvini,ali meni je potpuno suludo da neko ima očekivanja da će od te Crvene Zvezde biti nekakva ekipa u doglednije vreme.Sećaš se da smo i prošle godine vodili ovakve diskusije kada si bio preterano optimističan po tom pitanju.Nema tu brate pomoći.Kakv fudbal,kakvi bakrači.Pa fudbalska i sportska mafija u ovoj državi nisu ni dotaknuti od strane sistema u poslednjih deset godina.Ko bi to i smeo da uradi od ovih vašljivih političara?!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Zvezdane pobogu, koga mislis da treba Zvezda da dovede za trenera? Kristica ili Dostanica opet? Taj "neiskusni" prosinecki bio mozak Hr reprezentacije, Bilic figurirao. Uostalom vide se sad igre Hr reprezentacije kad nema Robija. Selekcija igraca najmanje zavisi od Prosineckog, pa ni od Adzica i Lukica. Zavisi iskljucivo od para koje hronicno nemamo bre. Pa mi u ovom prelaznom roku platismo samo igraca koji je slomio nogu na pripremama i to smesno ga platismo. Borha tesko da se snadje kao jedini spic jer to nije igrao ni jednom kod Robija. Ovo je moralo da se proba a ideja je vise nego odlicna, pojacan manevar bas zbog iznosenja lopte sa dva zadnja vezna, Adi u timu iskljucivo iz istog razloga sa Viloticem opet zbog iznosenja lopte. Znaci odlicno je Robi i prepoznao gde imamo probleme, nije ovo prvi put. Ali sta vredi, Vilotic kasni kod prvog gola, Adi pravi penal a od dva zadnja vezna ne zna se ko je kriminalnije odigrao. Da se razumemo bez obzira sta ko prica za medije, jasno je bilo posle utakmice u Bg da mi nema sta da trazimo sa ovim zverima. Oni su toliko brzi od nas da su nas preskakali, fizicki i tehnicki daleko potkovaniji, sto je blam puci od takvog tima? Meni je draze onih pola sata fudbala u BG nego da smo igrali bunker za dve utakmice i igrali na 0:0. To je bre anti-fudbal koji gaji nasa "struka" na celu sa bata Djorom, Kosanom i ostalim anti trenerima i demagozima. Ne zelim to nikada, bez obzira koliko pucamo u ovakvim utakmicama.

Da se vratim na temu iz naslova. Partizan je kao povlascen ispao od najgore rangiranog kluba u kvalifikacijama. Pola Samrokovih igraca nema uopste ugovor sa klubom. Vojvodina znamo kako je prosla u prvom kolu kvalifikacija od potpunih amatera. Rad isto, ajde kao bar je malo poznatiji njihov protivnik. Da nije i za to kriv Prosinecki? Sunovrat naseg fudbala je evidentan. Da bi se resilo, treba krenuti od onih koji vode Srpski fudbal. Reprezentacija je takodje pred debaklom i neprolaskom kvalifikacija za EP. I za to je kriv "neiskusni" Prosinecki?

Da se razumemo, kakva nam je liga takvi su nam i rezultati po Evropi. I ako se dogodi cudo poput onog Partizanovog od prosle god. da udjemo u grupnu fazu, nasi timovi sluze drugima za popravljanje gol razlike. Ova napacena zemlja zasluzuje ligu od 6 najacih klubova i svako sa svakim da igra 4-6x. Samo jake utakmice mogu da nas dignu sa dna na koje smo potonuli.

I ja sam uvek optimista, secam se nase diskusije ali se trudim da sto realnije sagledam probleme i uzroke tih problema. Dok jednog mirnog i vise nego pitomog Dzajica hapse pred TV kamerama kao da je u najmanju ruku glavesina zemunskog klana a ona teleca glava cuti i likujje u FSS, nama nece biti bolje ni sa fudbalom.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
E, bre Siompsone,
Pa ako tim ne sastavlja Prosinečki, ni Lukić, ni Adžić, onda ga znači sastavljaju Škundrić, Radujko... . Pa što onda kukate na Toleta. Dosadašnja kuknjava na Toleta, sudije.... samo je davala alibi igračima da misle da su oni ko Real samo ih svi mrze. Sad se vidi da NEMAJU VEZE SA MODERNIM FUDBALOM.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja napisah u temi Partizan,ali me briga za njih.Zvezda je zadnjih dvadeset godina raspad sistema.Ni taj Džaja ništa bolji nije od ovih.Nije toliko eksplicitno krao,ali je mutan do besvesti.Uostalom,Džaja nakon one izvanredne sezone u kojoj je Zvezda ostvarila najveći trijumf,ništa više nije uradio sa ekiipom.Sunovrat kreće od tada.Nakon rasprodaje glavnih igrača,nikada više Zvezda nije ostvarila taj koncept koji su izneli samo godinu dve pre toga.Jebi ga,bila je velika država pa se moglo i probrati tu i tamo nešto od igrača.
Trenutna situacija u Zvezdi je odraz sunovrata jedne države koji još traje.Nemoj mi reći da trenutni menadžment nije ništa kriv za tako nešto.Ko zna čiji je eksponent onaj indijanac Lukić.Piksi je napravio haos pa se zbog toga još češu,ali ni ovi ništa bolji nisu.
Ono što hoću da kažem je da institucija Zvezde odavno ne postoji,iako pokušaji plastičnog održavanja nekakvog nivoa svakako traju.Ne znam ko i kako vrši selekciju igrača,činjenica je da Zvezda odavno nije dovela kvalitetnog fudbalera.Komšije su tu daleko uspešnije i tu im skidam kapu,svake sezone od nekog dobrog transfera izguraju sezonu.Ko je vratio onog debila Kovačevića u ekipu?
Jel on treba da gradi akciju od svoje polovine,on koji na tri utakmice na istovetan način gubi loptu na 16 metara od gola.Ma idi,ne mogu ni da se podsećam koliko su loši,i individualno i timski.Ne znaju da igraju ovu igru i to je činjenica,koliko god mi ovde pokušavali da nađemo opravdanja za takvo stanje.Nema tu pomoći Bojane ni od Prosinečkog,niti od bilo koga od ovih koji trenutno vršljaju po Zvezdi.Njemu zameram što nema petlju,i što nije istrajao u onom sukobu sa Vilotićem.Tu je pukao.Verujem u njegove dobre namere i želju da unapredi igru ekipe pas igrom,to jednostavno,sa ovim igračkim kadrom nije moguće.Igrači bi trebali da igrajući ovu igru uživaju u njoj,ne da se muče kao ovi nesretnici juče.Nažalost,to im se ne dešava samo u Evropi,dešava im se i kući protiv nekakvih Javora,Spartaka,i ostalih egzemplara iz Toletove lige,što samo pojačava utisak da u toj Zvezdi igraju neznalice i polovnjaci.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Ma meni je najlepsi deo sinocne utakmice bio, kad gospodin Strajnic izjavljuje:

"Dobro je, dok igraci Partizana napadaju, igraci Sramroka nemaju sanse za kontre"  :hammer: :D :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
JOOOOOOOJ, probudi me juce komentator kad smo dali gol,ja se okrenuo na drugu stranu i probudim se ujutru,kad ono ima sta i da vidim.....e tuge nase goleme,aj za cigane i nije bilo nade al ovaj moj mrtvi partizan nije smeo to da dozvoli....jbg,zalosno je kakav mi fudbal  uopste gledamo i navijamo za iste......sramota za partizan :mad: :mad: :mad:......zato napadamo evroligu ove godine u kosarci a po nlb ligi ima da se ispisamo kao i prethodnih godina....nase prvenstvo ne racunam....to se podrazumeva....

Vrh Dno