Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Izjutra princ ,fazanov rep i orange perla ,strimer takodje ,u sred dana se dižu na baju ,elk caddisa ,klink hammera sa zelenim telom ,uveče lomljavina na strimer
Izjutra princ ,fazanov rep i orange perla ,strimer takodje ,u sred dana se dižu na baju ,elk caddisa ,klink hammera sa zelenim telom ,uveče lomljavina na strimer
Upoznao sam dvojcu članova foruma Rukija i Tommy'ja koji su došli u posetu Gradcu ,na žalost nisu bili u blizini kada sam mako ovu krljicu pa da opale neku fotku a da crnjak bude veći istrošila mi se baterija na foto aparatu pa sam još morao da je fotkam mobilnim telefonom... :'( ,na žalost fotka je očajna ali je riba bila prava ! tu je oko 50ice - nisam baš merio ali bih rekao po meredovu,tanka a dugačka .Dva puta sam je iziritirao sa adamsom da se digne i onda treći put je bio presudan sa bambulom u dezenu ose !
Ma ovdje čovjek nema vremena da fotografiše,samo bacaj,bacaj
Drago mi je da smo se upoznali Šone,a odao te sat na ruci.Gledam ove slike svaki dan pa mi je on zapao za oko
Mi smo prvi put na Gradcu i još me adrenalin ne popušta.Oduševljen sam revirom.Sve je kako treba!Čisto bez smeća do vode staze uređene čak pokošene!
A o pastrmkama da ne pričam,ko nije bio nezna šta propušta!
Evo obećavam da ću da se skoncetrišem samo na one velike krlje 50+ cm ,sa ogromnim strimerima da bez veze ne mučim ovu siću Šalim se... Ima dosta ribe za uživanje u mušičarenju..