Pastrmka 2011

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Saleja ,jeste druže bambula -osa . U sred dana po najvećoj vrućini  kada nema nikakvih dešavanja na vodi ,ovaj i slični krupni kopneni insekti predstavljaju odličan zalogaj . Na Gradcu dobro radi posao ,plasirana tik uz susednu obalu ili ispod krošnji drveća gde pegave očekuju da padnu ovakvi insekti .

Sale da li bi nam verovali kada bi im rekli da smo videli na Gradcu izbliza mladjanu plavušicu koja je bila gola ko od majke rodjena i koja se zavodljivo smeškala ? Ja mislim da ovo sigurno nije niko doživeo tamo...  ::)

*kačim još fotki kad mi se osuši fotoaparat koji je po 5ti jubilarni put plivao u Gradcu (ako je preživeo ovaj put),ovo mu dodje kao neka tradicija... Mislim fotke su od pastrmki ne od plavušice da nebude zabune  ;)

djole10

Junior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
E jbg, na trenutak sam se obradovao. :hammer: :hammer: :hammer:
Sledeći put obavezno da slikaš i plavušicu. Da nije to vila Raviojla??? :D :D :D

e da nije ona čuvala onu kravu? :D :D :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Kako da mi ne ispadne kada su mi se tresle ruke u narednih pola sata  :D  Vidite kako je Gitara mudro prećutao šta je bilo na gradcu ,spominje tu neke krave a glavno izostavlja  :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Jebote,ja skoro svaki čas na Gradcu i to nisam video ,jesi li siguran da to nije bilo od vrućine,još ako je imala rep umesto nogu onda je mogla da zapeva a i ti sa njom u Gradačke dubine :whistle:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
:D
Od sunca se svasta coveku prividi...mooozda je i njoj krava gricnula odecu? :hammer: :hammer:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Ma dosla cura malo da poribi Gradac.... desava se...kad voda bogata  :D :D :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Jeste Pero majke mi ,Sale Gitara mi je svedok ,obojca smo je videli i to izbliza ..i još se smeškala  :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ma jok meni bilo neprijatno pa sam se još  izvinuo  :doh: a Sale pobegao ...  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
No da se vratio na temu tj na pastrmku 2011 ,fotoaparat je preživeo i ovaj put kupanje u ledenoj vodi...

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    131,7 KB · Pregleda: 111
  • 4.jpg
    4.jpg
    241,7 KB · Pregleda: 129
  • detalj glave.jpg
    detalj glave.jpg
    124,6 KB · Pregleda: 123
  • 6.jpg
    6.jpg