Pastrmka 2013.

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Bice za koji dan Mito,zadnji put je bilo bez uspeha,jedan nerealizovan udarac,dva izgubljena strimera i led na vodjicama u vecernjim satima  :)

Ps:Imas pm

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
No, sutra idem opet ali na mnogo vecu vodu, moju dragu Savu ::). Nadam se da ce biti neka pristojna pastrmka za pred objektiv a ne boranijanje mada je i to ok ako je toga dosta a drugog nema na vidiku.

Sutra HELIOS ide na krštenje  :lol: (konačno)...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kršten....pastrmke i lipljani danas ... dan prva liga, strimeri, nimfe, gamarusi i na kraju vrhunac, dva ipo sata samo suva mušica  :smoke:

riba sve ukupno oko oko 15tak pastrmčica i 30tak lipaca .... a najviše na suvu.... dosta vremena sam potrošio na hodanje od mesta do mesta...voda je bila malo povšiena i u polaganom porastu, blago zamućena a na nekim mestima dosta mutnija. Malo sam istraživao neke nove lokacije na kojima još nisam lovio...dosta je bilo hodanja ali i ribe mada da nije bilo tog rojenja možda bi sve ukupno ulovio 10 ribica u celom danu.

Prilozi

• helios.jpg
    helios.jpg
    262,3 KB · Pregleda: 268
  • blueone.jpg
    blueone.jpg
    203,9 KB · Pregleda: 279
  • P4040098.JPG
    P4040098.JPG
    109,4 KB · Pregleda: 274
  • cdc mayfly.jpg
    cdc mayfly.jpg
    138,9 KB · Pregleda: 263

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Seb, samo ''krsten'' ? Pa ni 2-3 recio o utisku sa lovom  HELIOS-om . :bat:

ILIJA

Senior member
Učlanjen(a)
29.06.2011.
Broj reagovanja
0
Definitivno u Sloveniji nema krize.
Na pastrmke mislim :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@mafke, jesam u temi o lipcu da mi se mnogo dopada  :lol: sta reci vise od toga  ;) sve vec sto je napisano mogu samo da potvrdim...ja mu mane nenađoh. Super sam bacao suvu na 25m i lovio jer se riba javljala najcesce dosta daleko, na sred reke.

@Ilija, ima ribe ali nije to to sa cime je SLO dosla do "slave" pre deset i kusur godina.

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Danasnji rodjendanski izlazak i dve lepe ribe  :)

Prilozi

• pict0331.jpg
    pict0331.jpg
    306,2 KB · Pregleda: 248
  • PICT0332.JPG
    PICT0332.JPG
    285,9 KB · Pregleda: 253

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
peka srečan rođendan  :firends: :firends:

danas sam i ja lovio, merske pastrmčice jedno sedam komada i dva merska lipljena na suvu... za ceo dan i nije nešto naročito ali moglo je biti i slabije... danas sam imao uspeha sam na strimere bele boje i crne boje te cdc jednodnevk u jednom kratkom terminu dok nije poceo neki ladan vetar. Nije mi bilo nesto do fotkanja danas da se ne ponavljam sa ribicama od 30tak cm  :hammer:

kolega je ulovio jednu oko 45 i tu sam samo njego uslikao njegovom kamerom...to je sve od fotografisanja danas.... pronasao sam jos neka interesantna mesta na kojima jos nisam lovio i dobio jos par ideja za jos neke strimere  ;) veceras sedam za stegu da odma to realizujem  :lol: a u cetvrtak kako planovi kazu opet na vodu  :smoke:

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala drugari na rodjendanskim cestitkama,ja sam prvu dobio na crnog wooly-a a drugu na belog zonkera tako da su i kod mene radile iste boje :) aj uslikaj  ako budes mogao te strimere od veceras da vidim  :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ok... uslikat cu iako sam u zadnje vreme jaaaaako len za fotkanje muva ali evo, budem  ;)

ps.
zapravo je rec o nekoj verziji woolly buggera samo da su boje u određenoj kombinaciji...provereno lovno.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Peko zajebi te slike,po svemu sudeći nećemo ni maja na pecanje.Pretera ga ova kiša... povatale nas depresije,inpresije,represije i ko zna šta više nije a ti mrtav ladan nas podjebavaš.Misliš li ti da se vraćaš kući ?

Vrh Dno