Pastrmka 2014

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
pcinja u makedoniji , stap orvis 5# , muva zecje uvo neke moje varijacije mada je tokom dana uzimala i suvu jednodnevke parasut u crnoj boji :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Veoma me raduju ovi ulovi, Nikola. Sve ove ribe su autohtone vardarske Salmo macedonicus, što je dobra vest je gornji, srpski tok Pčinje poribljavan dunavskom (ili ko zna kojom) potočarom, kojoj tu nije mesto.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nikola ja nisam fin ko goci....mene briga....al ti zavidim :D.  Salim se....bravo prelepe ribe

sent from my brick from the wall

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Hvala oholi  ;) , juce je bila kisa ali sam imao srece veci deo dana je bilo dobro vreme , a danas opet sranje  :doh: .

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Goci je napisao(la):
Veoma me raduju ovi ulovi, Nikola. Sve ove ribe su autohtone vardarske Salmo macedonicus, što je dobra vest je gornji, srpski tok Pčinje poribljavan dunavskom (ili ko zna kojom) potočarom, kojoj tu nije mesto.

Tacno goci ubacivali su neke mesanke nemam pojma kakve su , to nije dobro jer se izmesa genetski sa makedonkom i to nije to  :nowink: . Inace si jedan od retkih koji uoce razliku izmedju potocne i makedonke  :tbumb: dosta kolega ih mesa

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Da nije slucajno razlika u pjegama? :) Cini mi se da su malo tamnije crvene boje i kao da su krupnije, ne bih da zvucim smijesno ali tako mi nekako djeluje. Ili je to kriv Nikolin fotoaparat :)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Danasnje makedonke nije sjajno radila ko sto ume ali ipak je bilo lepih komada  :yeswink:

Prilozi

• DSC01062.JPG
    DSC01062.JPG
    127,5 KB · Pregleda: 204

ILIJA

Senior member
Učlanjen(a)
29.06.2011.
Broj reagovanja
0
Bas sam ih prepoznao osim onu na predposlednju sliku.
Goci koja e to vrsta? Neznam kako da selektiram tu sliku ali mislim da znas na koju mislim.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nikola losa ti kamuflaza.... Nema pastrmki na suvom...bolje da si glumio neki zbun :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Evo jedne lepe gradačke...

Prilozi

• IMG_5252-1.jpg
    IMG_5252-1.jpg
    252,1 KB · Pregleda: 195

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Nikola losa ti kamuflaza.... Nema pastrmki na suvom...bolje da si glumio neki zbun :)

Oholi znas u cemu je fora , kad im se sunjam obavezno neka pita " alo bre ko je to " ,a ja im kazem '' pa... ja sam....msm.. pastrmka sam ....ne obracajte paznju  :hammer: , sala naravno stiti od sunca i od insekta ekstra a nije ti vrucina, bila je neka tema o buff maskama , a i nerviram stare kolege plovkarose '' evo gi ovi musicari cisti glumci''  :hammer:  :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Milanče, ova je prava manekenka, gle kako se namestila za slikanje  :)

Vrh Dno