Priznaj da si te pare stavio samo da se vidi Simms waterproof [emoji23] ! Bravo Ricma stvarno lepa riba [emoji106][emoji6]maric je napisao(la):Ne slikah 1000 -rke iza jbg. Ova mi je bila prelepa riba.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Priznaj da si te pare stavio samo da se vidi Simms waterproof [emoji23] ! Bravo Ricma stvarno lepa riba [emoji106][emoji6]maric je napisao(la):Ne slikah 1000 -rke iza jbg. Ova mi je bila prelepa riba.
sasats je napisao(la):Ribolov , alkohol , droga i kurve...ovih stvari da nema uopste se ne bi isplatilo da zivis :![]()
![]()
a da odes da pecas na kubu pa posle pecanja uvece da se urokas sa egzoticnim koktelima sa guzatim crnkinjama? :gegula je napisao(la):Sve zavisi STA te ispunjava ,meni recimo ribolov daaaaaa...ostale 3 jok!!!!
Tihi83 je napisao(la):Maricu moram ti postaviti jedno pitanje, tebi kao velikom zaljubljeniku u reku Gradac postovaocu EKOD-a i njihovog rada!
Mislim toliko si ih branio ovde i nazovo se njihovim!
Sto nikad nisi posedovao godisnju dozvoli za reku Gradac?
Mislim neko ko toliko voli Gradac i postuje rad EKOD-a moze bar toliko da ucini i pomogne na godisnjem nivou!?
Mislim sta je to za tebe pola ili trecina simms kosulje manje, ako se uzme u obzir ona 3-5 izlaska godiznje na vodu kad platis dnevnu dozvolu, sa sve open gradcom.
Sent from my iPad using Tapatalk