Jbm li ga onaj kaze perdigones.. Bukvalan prevod naziva je verovatno metak,hitac,penatracija,milf dobro zaneo sam se,bez milfoholi je napisao(la):Googlaj... Pusti to. Dok ne otpecas malo sa njima nista nemoj googlu da verujes.
Dexa, ovi snimci su ponajmanje o ovim nimfama...
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
HahahahahahahahahahahaDexa89FLY je napisao(la):Jbm li ga onaj kaze perdigones.. Bukvalan prevod naziva je verovatno metak,hitac,penatracija,milf dobro zaneo sam se,bez milf![]()
![]()
Pretpostavljam da mislis u Srbiji ,,evo gledam ribolovacki zakon u srbiji i stoji da je zabranjeno loviti tirolcem i waser kuglom salmonide a nista ne stoji odredjeno oko broja musica na mahacu ff, mozda to nije detaljan izvor ali pise da ovo vrijedi do 2017 g,,, U bosni je dozvoljeno na waser kuglu sa do tri musice tirolac je zabranjen i dozvoljeno je mahacima sa tri musice osim u pojednim ff revirima gdje je dozvoljena samo jedna muha na mahacu ,,simpson H je napisao(la):Kod nas je zakonom zabranjeno 3 musice...
Ne smem da dozvolim da se tema suvise uozbiljiAleksandar993 je napisao(la):Hahahahahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
Sent from my HTC One using Tapatalk
Kad budes pecao penetriraj dobro inace nista od ulovaDexa89FLY je napisao(la):Jbm li ga onaj kaze perdigones.. Bukvalan prevod naziva je verovatno metak,hitac,penatracija,milf dobro zaneo sam se,bez milf![]()
![]()
Evo Marić zna iz iskustva. [emoji12]maric je napisao(la):Kad budes pecao penetriraj dobro inace nista od ulova![]()
![]()
Only strong and deepmaric je napisao(la):Kad budes pecao penetriraj dobro inace nista od ulova![]()
![]()
Aleksandar993 je napisao(la):Evo Marić zna iz iskustva. [emoji12]
Sent from my HTC One using Tapatalk
Nemam ja vremema za to, previse hvatam ribe pa nemam pauzu. [emoji14]maric je napisao(la):Naravno. I ti bi trebao da penetriras dobro, ako budes ovlas samo onda ces morati da zamenis uloge a posle vidi sta ces.![]()
![]()
![]()
Sa zadovoljstvom cu otići sa tobom na Gradac ne bih li ti pokazao i objasnio.maric je napisao(la):Oooo izvini nisam te prepoznao, znaci imas ugradjen vec motor. Ok nastavi samo da cepas![]()