Kontam da je problem sto se konstantno forsira Gradac... takodje da se izborna takmicenja odrzavaju na vise divljih reka a ne u "ribnjacima" pa iako nisu bogate imali bi bolje rezultate..... jer iz prilozene tabele bolje su se snasli musicari koji vise pecaju po divljim rekama... 100 izlazaka na gradac po meni je losije nego 10 na Rzav itd...to je neko moje misljenje... ne znaci da sam u pravu.... a reprezentativcima cestitam na plasmanu 12. mesto je odlicno.... BravoBaki-Pa je napisao(la):Obzirom da smo imali tri "vojvođana" u ekipi, jednog koji živi u BG-u i jednog koji je na vodi gde može svaki dan da mušičari, rezultat je više nego dobar. Treba dodati da su pecali bez pravog treninga, na vodama gde neki nisu nikada pecali. U prilog tome, govori broj ukupno ulovljenih riba. Uz malo sreće i iskustva na jezeru, to bi bio sasvim drugi rezultat. Najvažnije, po meni, je da su naši ribolovci uvideli da takmičari iz ostalih zemalja nisu nikakvi "Marsovci" i da se mogu pobediti. Da, još jedna važna činjenica, tekmičenje bez "back up-a" tj podrške ljudi koji su iza takmičara na samoj stazi, je sviranje qrcu. Tu cenu su platili svi naši takmičari ribolovci. Sve u svemu, jako dobar rezultat i ja vam svima od srca čestitam.
fandjolfc je napisao(la):Kontam da je problem sto se konstantno forsira Gradac... takodje da se izborna takmicenja odrzavaju na vise divljih reka a ne u "ribnjacima" pa iako nisu bogate imali bi bolje rezultate..... jer iz prilozene tabele bolje su se snasli musicari koji vise pecaju po divljim rekama... 100 izlazaka na gradac po meni je losije nego 10 na Rzav itd...to je neko moje misljenje... ne znaci da sam u pravu.... a reprezentativcima cestitam na plasmanu 12. mesto je odlicno.... Bravo![]()
ti simpsone sve hoces po imenima... eto npr ovaj crnogorac sto je drugi koga sam i licno upoznao.... sto mora o imenima... nisam hteo nikog da vredjam niti prozivam... drago mi je sto imamo repku i u ovom sportu i veoma sam zadovoljan plasmanom ali pricao sam o stvari da se vise peca po ribnjacima kao sto su gradac i djetinja nego po divljim rekama... pusti imena...simpson H je napisao(la):Kako ti izvuce zakljucak da su se bolje snasli ribolovci koji pecaju na divljim rekama? Koji su ti ribolovci po imenu?
Taj Crnogorac sto je drugi je Nidza moj odlican drugar iz Kolasina i ne peca na divljim rekama vec na revirima prepunim ribe. Ozbiljan takmicar, izvanredan drug i covek. I veze sa zivotom nema da je drugi zato sto peca na nekakvim divljim rekama. Pitaj ga koliko puta je ove i prosle godine izasao na Taru koja mu je pred nosom?fandjolfc je napisao(la):ti simpsone sve hoces po imenima... eto npr ovaj crnogorac sto je drugi koga sam i licno upoznao.... sto mora o imenima... nisam hteo nikog da vredjam niti prozivam... drago mi je sto imamo repku i u ovom sportu i veoma sam zadovoljan plasmanom ali pricao sam o stvari da se vise peca po ribnjacima kao sto su gradac i djetinja nego po divljim rekama... pusti imena...
sasats je napisao(la):cestitam nasim takmicarima na sasvim dobrom rezultatu
interesantno je da se labobo najbolje plasirao, negde oko 30. mesta koliko sam zapamtio a na nasem takmicenju se nije pokazao posebno . dok se aktuelni prvak srbije gotovo najlosije plasirao od nasih takmicara na 70 i nekom mestu .
musicarenje salmonida kod nas i na rekama gde se odrzavaju ozbiljna takmicenja se ocigledno dosta razlikuje