s obzirom da srbi nisu nebeski narod, a nisu ni izmislili mušičarenje, a hoće da prekrajaju i da ne znam samo kako to da izvedu, da promene sve poznate tehnike mušičarenja kao i sve dodatke koje se pritom koriste, verovatno će da izmisle mnogobrojne tehnike koje će biti dozvoljene, a ove dozvoljene verovatno će da zabrane...........da ne dužim dalje ali to bi bilo isto i ravno tome reći da je strimer varalica i da je mušičarenje u stvari varaličarenje.....
ja ne koristim bilo kakve signalizatore jer po meni na ovim našim brzim planinskim rekama i nemaju neku funkciju više otežavaju nego što koriste u ribolovu, a to dali ste u pravu ja mislim da niste...................a ako jeste onda moramo da zaboravimo ne samo signalizatore nego i na tungsten otežanja, razne perle, razne sintetičke dabinge, olovne žice, čak i stege da se muve prave iz ruke, bobine čuda-muda itd. itd. i vratiti se normalno na ono tradicionalno mušičarenje..........doduše ja sam navikao od kako sam na forumima ima jedno godinu ipo dana da raznorazni rehabilitovani mušičari hoće da kroje ovaj sport po njima i kako njima odgovara tako i da sam se već navikao na slične komentare............
rehabilitacija je zakon.............od sada je ovo moj slogan

:yeswink: :yeswink: