Strastveni sam ribolovac i zivim u BG-u. Uglavnom visim po vojvodjanskom blatu pecajuci stuke i belu ribu. Musicarenje mi je uvek bilo lepo za gledanje, ali mi je bilo nerealno da sad ulazem lovu u pribor i putujem prilicno daleko da bi probao. Klenove i pastrmke sam pecao na reci Skrapez i u jednoj manjoj pritoci i to uglavnom na varalicu i najlon 0.12-0.13. Imam tamo neku kucu, pa sam tamo kao klinac bio svake godine
Juce sam (nenadano) dobio stap i cekrk za musicarenje na poklon. U pitanju je stap "VISION FlyFishing 3Zone #4 - 8' " u nekoj opasnoj futroli i cekrk "VISION GT 45". Isao sam malo na sajt ali ne mogu da procenim koliko je dobar pribor (nema cena na sajtu
) i koliko je primenljiv na nase uslove. neki komentar?
Koliko bi me kostala neka bolja struna i koju treba uzeti?
Da li postoji neko koga bih mogao da iscimam da me nauci nekim osnovama musicarenja na nekoj dobroj vodi? Naravno platio bih neku vrstu aranzmana... Mozda neki organizovan kurs, nemam pojma... Ne mogu sebi da priustim da idem svaki vikend na neku musicarsku vodu da bi samo kupao musice i "natenane sam shvatio". Bar da skapiram neke osnove za pocetak, pa onda da se sam nadogradjujem.
ako nema nekih raspolozenih mentora, dajte da prodamo nekome moj pribor
Juce sam (nenadano) dobio stap i cekrk za musicarenje na poklon. U pitanju je stap "VISION FlyFishing 3Zone #4 - 8' " u nekoj opasnoj futroli i cekrk "VISION GT 45". Isao sam malo na sajt ali ne mogu da procenim koliko je dobar pribor (nema cena na sajtu
Koliko bi me kostala neka bolja struna i koju treba uzeti?
Da li postoji neko koga bih mogao da iscimam da me nauci nekim osnovama musicarenja na nekoj dobroj vodi? Naravno platio bih neku vrstu aranzmana... Mozda neki organizovan kurs, nemam pojma... Ne mogu sebi da priustim da idem svaki vikend na neku musicarsku vodu da bi samo kupao musice i "natenane sam shvatio". Bar da skapiram neke osnove za pocetak, pa onda da se sam nadogradjujem.
ako nema nekih raspolozenih mentora, dajte da prodamo nekome moj pribor