Predlog

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
tommylee je napisao(la):
Panteru pretresi oglase tu su ti najpovoljnije cijene nećeš naći bolje od toga.
to sam mu i ja reko ovako ima da se muci samo  :(

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
simpson H je napisao(la):
Maricu, ako nemas pojma onda  kazes svoje misljenje o Komi koju si imao i znas je, ali ne tvrdis kako je bolja od necega sto nisi ni video ni drzao u ruci.

E sad jbg Simpsone scierru sam drzao u Karpologiji, I kao sto rekoh meni je Koma bolja..sad to je moje subjektivno misljenje kao sto je tebi npr. bolji Orvis Helios od Sage-a One-a. Ali opet cemo se razvuci do sutra sa prepiskom. Da li je bolji ili nije sve je to relativno.I sto miniras coveka kad je iyabrao cekrk  :hammer: :hammer: :hammer:  Od danas Panteru samo Simpsona cimaj povecacemo broj dozvoljenih poruka na 100 dnevno  :hammer: :hammer: :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
eh Maricu moram se i ja jednom sloziti sa simpsonom,orbit je mnogo bolje tehnicki resen cekrk od kome,preciznija kocnica,sraf sa druge strane,utegnutija i po meni lepseg dizajna (al to je opet subjektivno) ,a pritom jeftinija za 1300din i ne deluje toliko nezgrapno kao koma

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
E sad jbg Simpsone scierru sam drzao u Karpologiji, I kao sto rekoh meni je Koma bolja..sad to je moje subjektivno misljenje kao sto je tebi npr. bolji Orvis Helios od Sage-a One-a.

Odakle ti to da je meni bolji Helios od One? Samo je laksi, meni lepse akcije, bolje tehnicke podrske,... Ali to su cinjenice a ne nagadjanja. A sto se kvaliteta tice ne verujem da ima neke razlike sem mozda u kvalitetnijoj Orvisovoj pluti.
Isto je cinjenica da Scierra Orbit ima bolji finish od Kome, da je laksa od Kome i jeftinija. A sto se kvaliteta tice on je na istom nivou.

I vidis ja ne nagadjam vec baratam iskljucivo cinjenicama a to je za razliku od tebe objektivno misljenje.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
To za Orvis sam rekao onako moze da se odnosi na bilo sta drugo..Eto resili smo Panteru uzmi Scierru  :D

Vidis kako je dobro kad su ljudi normalni ocas posla se dogovore  :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A za tu razliku od 1300 din dodas jos 1000 din I kupis neku strunu  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
To za Orvis sam rekao onako moze da se odnosi na bilo sta drugo..

Nema bre "rekao sam onako", kad se nesto konkretno preporucuje onda je valjda korektno da se prica u cinjenicama. A panter, mislim da ni jednom clanu nije posveceno toliko paznje na bilo kom  forumu, kao njemu. I na kraju ce sve da nas zajebe :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma jebem te ludog lupio sam stapove zaboravih da volis Mariyata :) ne produbljuj pricu ne budi ZVER axaxa :hammer: :hammer: :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
A panter, mislim da ni jednom clanu nije posveceno toliko paznje na bilo kom  forumu, kao njemu. I na kraju ce sve da nas zajebe :hammer: :hammer: :hammer:
A ssto Boki mislis da cu da vas ''zajebem''?!?  :mad:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma zeza se Bojan jednoglasno smo odlucili da uzmes Scierru Orbit koja je jeftinija od Kome I laksa za 27 grama sto nije zanemarljivo, I ima bolji finis od Kome. Za razliku u novcu od 1300 din kao sto sam rekao mozes dodati jos 1000 din I uzeti Vision Attack koji ce ti za pocetak biti ok.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Ma jebem te ludog lupio sam stapove zaboravih da volis Mariyata :) ne produbljuj pricu ne budi ZVER axaxa :hammer: :hammer: :hammer:

Ne pominji Marryat jer ako tu pocnem da pricam o cinjenicama shvatices brzo koliko si se zajebao sa CTS-om :D :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxxaxaxax..cek da probas axaxaxaxxaxax mada nikad ne reci nikad znas da uvek ima mesta za neku rasnu 5- cu  :bleh: :bleh: :bleh:

Vrh Dno