acko23
Senior member
- Učlanjen(a)
- 01.07.2014.
- Broj reagovanja
- 5
to sam mu i ja reko ovako ima da se muci samotommylee je napisao(la):Panteru pretresi oglase tu su ti najpovoljnije cijene nećeš naći bolje od toga.
to sam mu i ja reko ovako ima da se muci samotommylee je napisao(la):Panteru pretresi oglase tu su ti najpovoljnije cijene nećeš naći bolje od toga.
simpson H je napisao(la):Maricu, ako nemas pojma onda kazes svoje misljenje o Komi koju si imao i znas je, ali ne tvrdis kako je bolja od necega sto nisi ni video ni drzao u ruci.
maric je napisao(la):E sad jbg Simpsone scierru sam drzao u Karpologiji, I kao sto rekoh meni je Koma bolja..sad to je moje subjektivno misljenje kao sto je tebi npr. bolji Orvis Helios od Sage-a One-a.
maric je napisao(la):To za Orvis sam rekao onako moze da se odnosi na bilo sta drugo..
A ssto Boki mislis da cu da vas ''zajebem''?!?simpson H je napisao(la):A panter, mislim da ni jednom clanu nije posveceno toliko paznje na bilo kom forumu, kao njemu. I na kraju ce sve da nas zajebe![]()
![]()
![]()
maric je napisao(la):Ma jebem te ludog lupio sam stapove zaboravih da volis Mariyatane produbljuj pricu ne budi ZVER axaxa
![]()
![]()
![]()