AndrijaRaketic
Senior member
I koliko to otprilike kosta?
AndrijaRaketic je napisao(la):I koliko to otprilike kosta?
batarihter je napisao(la):....pa taj od 15e ja iskreno planiram da uzmem za "reku"...ali za "travu" mi malo zao da bacam tolike pare..cika Simpsone nemoj da me shvatis pogresno...
.....i iskreno jedva cekam da izadjem na reku da vidim razliku izmedju tog od 1e i tog 15e....ZNAM da ima razlike,ALI nazalost ja jos neznam za nju.....i dalje sam "vuna"...
...ovde u Boru "veje" sneg kao da mu je pred glavu...tako da skoro necu da uvidim tu razliku...bistro...
![]()
MAFKE je napisao(la):Ja i danas posle vise godina bavljenja FF-om volim da napravim sam predvez iz parcica. Pokazao mi se mnogo bolji nego kupovni konusni monofilni. Trenutno koristim pletene od kolege bata Crnog :yeswink:,koji je za mene odradio perfektan predvez 1.9 m za #2 i
za #4, 2.1 m ''stelt''.
Da mi Crni nije poslao pletene,jos bi koristio monofilne,navika jbg. S'obzirom da pecam uglavnom na suve muve od monofilnog mi nije trebao bolji.
Koristeci Crnijeve predveze,ipak mi je lepsa prezentacija.
simpson H je napisao(la):Pa i nije ti neki konus sa 0.25 na 0.18 ali moras da skapiras da ti i ne pecas suvim i musicama u filmu gde realno predvez znaci. Ti i ne moras konusni da imas.