oholi je napisao(la):Znam ja par dokonih iz lazarevca. Kao rade a u stvari dokonisu
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
Nebojsa.kg je napisao(la):Pa sampion u Fly Castingu je iz Lazarevca, a ti se mucis![]()
oholi je napisao(la):Tihomir. A drugi je zeljko, radi u kolubari. A ima jos.... Samo ovaj zeljko ako te uhvati pod svoje gotov si
Zeljko93 je napisao(la):Raspitacu se, pokusacu da ih pronadjem, svaka pomoc bi mi dobro dosla. A i snimak cu izbaciti ovde pa da vidimo, s obzirom na to da jos nemam ni jedan izlazak na vodu i da vezbam tek nekoliko dana mislim da mi ide ok al najbolje da sve greske secem u korenu i odmah na pocetku jer ako ih ne ispravim odmah posle ce to mnogo teze ici..![]()
nespetro je napisao(la):U centar! Lepo razmisljanje.
Poznajem mnogo musicara koji samo o opremi razmisljaju. Te kupe neki ultra-mega-giga stap te naj-naj kanape a za osnovu bacanja ne izdvoje ni najmanje vremena jer smatraju da to dolazi samo od sebe. E pa ne dolazi
Samo napred, savladaj bacanje kako treba a posle mozes prelepo pecati i sa najjeftinijim mogucim stapom i sa najgore moguce vezanom musicom, jer dzabe nam sve kad ne prezentujemo musicu kako treba. Bar ga ja tako cenim![]()
oholi je napisao(la):A drugi je zeljko, radi u kolubari. A ima jos.... Samo ovaj zeljko ako te uhvati pod svoje gotov si