"Radne nimfe"

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
A koliko dana prezrelu? ;)

Šalu na stranu, uveren sam da te neće izneveriti. Stigle mi danas one tanke kutije za muve, jedna skoro puna. Sutra jos odradim sa roza i oranz glavama i prelazim polako na drugu kutijicu :) Ova prva kutija je sad tipicna radnicka klasa :hammer:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
125
Evo ih ove truhle ali na velicini 16.

amsgvq.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ala' si se ti razvezo' :) ... Fino, fino.... :tbumb:

Ide vreme, leti, to je ludilo jedno. Jedva cekam da proleti  i ovaj usrani februar koji nije jos ni poceo :hammer: pa da se kod mene opet moze normalno na pecanje.

Ove sezone dajem sansu catgut nimfama pa ako se dobro pokazu mozda i one upadnu u ovu kategoriju radničke klase. Ako budu nešto.osrednje neću se ni baviti njima.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Ova zadnja zelena je radna 100% Eko na iste sam ulovio puno lipljena ali vjeruj meni da je veličina ove nimfe idealna na 12 pa čak i 10 nemoj da je usitnjavaš puno :)
Vjeruj meni da ih veliki lipljeni obožavaju bitno je da je tanka što tanja a tungsten odlično ide na nju narandžasti!

Seb, Catgut je odličan materijal lovan i sigurno će ispuniti tvoja očekivanja za tulariće od 16-12 u žutkastoj, bež, i celenkastoj nijansi podkonca...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
silvio je napisao(la):
Ova zadnja zelena je radna 100% Eko na iste sam ulovio puno lipljena ali vjeruj meni da je veličina ove nimfe idealna na 12 pa čak i 10 nemoj da je usitnjavaš puno :)
Vjeruj meni da ih veliki lipljeni obožavaju bitno je da je tanka što tanja a tungsten odlično ide na nju narandžasti!

Seb, Catgut je odličan materijal lovan i sigurno će ispuniti tvoja očekivanja za tulariće od 16-12 u žutkastoj, bež, i zelenkastoj nijansi podkonca...

uzet ću u obzir ovo glede catguta 100%....

a ova prijašnja tvrdnja za tanko što tanje I NARANĐASTI TUNGSTEN ali i PINK itekako  .... DA DA DA  :yeswink: :yeswink: :yeswink:  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
jos jedno 10tak komada u oranžu jer kad se izađe na vodu najmanje što želim je da moram da se grčim hoče li zapet za kamen ili kakav panj i tamo ostati... teren gde ih trošim voli da "jede" nimfe :D ;)

tako da evo još jednom sa molo više detalja te radne...sve ih na kraju pre nego ih stavim u kutiju malo ovako začešljam po thoraxu...

Prilozi

• radnička.jpg
    radnička.jpg
    43,1 KB · Pregleda: 242

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
To je ta mušica Seb,što je "ubijala" na Kokri.
Bitno je samo zabaciti a nešto će se već uhvatiti klen,patrmka ili škobalj,mada joj ni mrena ne bi odolila samo smo ih kasno primjetili... :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ma već sam ja cepnuo na nju dosta mrena a vala i lipljena.... onaj dan je voda bila tamo malo višlja nego što treba da bude da bi bila idealna :)

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
125
Seb, nemoj mi vise zadavati domace zadatke  :D
Moram i ovu kopirati  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
boja lešnika  :lol:

to je Majka svih Majki i majčica ;)

HOT PINK & HOT ORANGE tungsten...obavezno seriju takvih :D :yeswink:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
125
Je li boja jezgre lesnika ili lesnika sa korubom?  :D

Imam udice, oranz tungstene jos samo ovaj dabing da pronadjem  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Boja ljuske zrelog lesnika koji stoji u spajzu i jos nije slomljen pa samleven za oblatne.  :smoke:

Vrh Dno