gegula je napisao(la):Kakav panj...faca iz kamenog doba ...sta reci za ovakve njuske...
Sale kad kazem pola foruma, sigurno ne mislim na ovu grupicu aktivnih forumasa. I siguran sam da vise od pola foruma radi ovo ako ume da uhvati. Pa cak i vise od ovoga.sasats je napisao(la):ja ne verujem da pola foruma ovo radisigurno da ima par kolega koji uzimaju pastrmke ali ne verujem da se ovako ponasaju
ako je to tacno ...onda jebi ga :'( kome nije zao da ovako nesto uradi na sirotinji od reka kakve imamo ...stvarno ne bi znao kako da definisem takvog coveka ?simpson H je napisao(la):Sale kad kazem pola foruma, sigurno ne mislim na ovu grupicu aktivnih forumasa. I siguran sam da vise od pola foruma radi ovo ako ume da uhvati. Pa cak i vise od ovoga.
jeste bitno . klen se mresti sam i ima ga koliko hoces . ja nosim klena ali u reci koja je jedno 150 puta veca od ovog potoka gde ako se ne poribi pastrmka nema sanse sama da se odrzi . pastrmku u potocima treba maksimalno sacuvatisimpson H je napisao(la):klen, pastrmka zar je bitno?