Redington Tempt 6 piece ??

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Vukovic je napisao(la):
Nije tebi bio upucen post. generalno. Izvinjavam se. Nego mi se cini da ovaj decko nece sigurno promeniti stap, posto se krenulo od redingtona a stiglo do pekinga.
A sto se tice Kine, ona je postojbina papira, kompasa, baruta, medicine, hemije, filozofije, ko zna cega jos. Kulturoloski, dosta smo razliciti, a ponajvise u tome sto je osnova zapadnjacke civilizacije potrosacko drustvo. Ni ja ih ne razumem, a i nemam nameru da razmisljam o tome.

Vala ovaj od svih postova mi se najvese svideo :D

ljudi , ODOSTE OD TEME :D

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
nespetro je napisao(la):
Bilo koji od ovih stapova ti je dobra i sigurna kupovina. Mozda sestodelni nije bas pravi izbor za prvi stap, jer ces prilikom ucenja bacanja sigurno dosta kriviti ruku, ili zglob ili.... tako da ces cesto morati da proveravas sve spojevekoji ce mozda imati tendenciju da se okrecu. Mada ovo sto kazem ne mora da znaci da ce ti se to desavati. Sestodelac ti je idealan ako ces mnogo putovati. Sve u svemu, srecno sa izborom....  ;)

Samo da se zna , nisam pocetnik , 2 godine sam u ovome ,pecam iz dubka i ostalo ...
tako da vec sam u tome, ne ucim da bacam , nego zelim da zamenim stap posto sam pri parama ( koliko toliko )

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
nespetro , sve u svemu , hvala na odgovoru
videcu , verovatno cu Persuit , ali ko zna , mozda legne jos neka kinta pa uzmem Sage Flight od jednog dobrog decka :D

Vukovic

Junior member
Učlanjen(a)
07.05.2013.
Broj reagovanja
0
Geneva je napisao(la):
nespetro , sve u svemu , hvala na odgovoru
videcu , verovatno cu Persuit , ali ko zna , mozda legne jos neka kinta pa uzmem Sage Flight od jednog dobrog decka :D
Samo da znas na njemu pise Madi in China. :bye:

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Vukovic je napisao(la):
Samo da znas na njemu pise Madi in China. :bye:

Pa dobro , nije to problem , sto se mene tice samo da je dobar stap, odakle je , nije bitno

p.s. kad smo vec kod toga imam lepu ponudu za Sage Flight ???

Da li neko zna nesto o tom stapu?

Vukovic

Junior member
Učlanjen(a)
07.05.2013.
Broj reagovanja
0
Geneva je napisao(la):
Pa dobro , nije to problem , sto se mene tice samo da je dobar stap, odakle je , nije bitno

p.s. kad smo vec kod toga imam lepu ponudu za Sage Flight ???

Da li neko zna nesto o tom stapu?
Ostavi malo za sutra vece :D. Cekaj  da se ukljuci jos neko.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
geneva. ima na oglasima launch dvodelni petica . preporucujem ti taj stap ako je jos aktuelan . neces pogresiti ako ga kupis

Vukovic

Junior member
Učlanjen(a)
07.05.2013.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
geneva. ima na oglasima launch dvodelni petica . preporucujem ti taj stap ako je jos aktuelan . neces pogresiti ako ga kupis
Sasa, danas sam cuo da su se u Novom Beogradu u bloku 47 pojavili veoma kvalitetni stapovi. Pogledaj ih na ovom linku http://www.leichichina.com/productslist.asp?ClassID=1

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Meni se ta petica uopste ne svidja, premeka je, da ne kazem glibava

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
namam pojma vukovicu . nisam nikad video te stapove.nesto sam nepoverljiv dok vise ljudi ne kupi stap i pohvali se sa njim  :(

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Od teme :D

Niko mi jos nije odgovorio za Sage Flight nista, ajde momci , potrebna misljenja, moram da presudim  :hammer:

Ja cekam  :whistle:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kako ne kapiras da je u toj cenovnoj klasi apsolutno sve jedno koji ces da uzmes? Uzmi onaj koji ti se vise svidi.

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Imam odlicnu cenu za polovan Sage Flight, verovatno cu njega , samo su sad pare problem  :'( :'( :'(

:hammer: :hammer: :hammer:

box018

Junior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Jel ima neko ovaj stap? Kupio sam ga na sajmu u Nisu. S obzirom da je meni to prvi (pocetnicki) stap. Pa me cisto interesuje strucno misljenje nekog ko ga poseduje ili je cuo za njegove dobre(lose) strane.

Prilozi

• keeper-outfit.jpg
    keeper-outfit.jpg
    32,6 KB · Pregleda: 144
  • 1.JPG
    1.JPG
    90,1 KB · Pregleda: 144
  • $T2eC16ZHJHcFFk,q)RTiBSIqWG)RuQ~~48_20.JPG
    $T2eC16ZHJHcFFk,q)RTiBSIqWG)RuQ~~48_20.JPG
    162,1 KB · Pregleda: 149
Vrh Dno