Da, posećenost ovog sajta raste vrtoglavom brzinom, a broj poseta u toku jednog meseca će ovog januara prevazići neverovatnih 160,000, a možda i čitavih 170,000!!!!
Ja, kao najaktivniji član ovog foruma, sa najviše postova, otvorenih tema, pluseva, minuseva... izgleda da nisam svestan koliko ljudi čita moje mudrosti i gluposti. Ne želim da me to opterećuje i nadam se da ću zauvek mirno tumarati rekama, bez znatiželjnika koji me prepoznaju sa Interneta. Moguće je da sam isuviše grub i drzak prema neistomišljenicima, nemajući predstavu koliko ljudi to čita ili će tek da pročita. Izvinjavam se svima koje sam uvredio, uključujući i onog Sjeklocu, kome sam čak i familiju i partijsku pripadnost pominjao, misleći da ovo i nije tako ozbiljno mesto.
Počinjem da shvatam da je ovo najpopularnije mušičarsko okupljalište u istoriji ovog sporta, na području gde se ovaj jezik razume. Ovde rast broja poseta i prelistavanja foruma i članaka liči na natalitet u Indiji. Za samo pola godine, i pored konkurencije sajtova-duplikata, broj poseta je skočio tri puta. Indusi su za www.musicarenje.org ništa. Pa, ako ovako nastavi, januara sledeđe godine će biti 500,000 poseta.
Ovaj napredak je i razlog brojnim "intruderima" koji na raznorazne načine pokušavaju da se iskažu na ovom sajtu i skrenu pažnju na neki drugi sajt ili promene politiku uređivanja ovog u svoju korist. Teško da se najbolji može usmeriti na bolje. To najbolje znaju urednici drugih sajtova, koji po ceo dan čitaju naše postove čekajući trenutak do koga nikako da dođe, pad popularnosti ovog sajta na račun nekog plagijata. Slično kao onaj kojot iz crtanih filmova, koji se nada da će uhvatiti onu ptičurinu.

Iako sam i sam ponosan na ove rezultate, čestitam i osnivaču, vlasniku i glavnom uredniku Lakiju, sa kojim sam "ratovao" jednako žustro kao i sa zlonamernim posetiocima, koji oduvek pokušavaju da preotmu ono što im ne pripada.
Živeo Dr. Lucky i, naravno, ja, Mixmaster, kao i ostali članovi koji doprinose ovom sajtu! :firends: