REVIRI U SRBIJI

Dejan paun

Junior member
Učlanjen(a)
05.03.2011.
Broj reagovanja
0
Kod nas postoje reviri,ali u odnosu na strane zemlje mnogo smo slabi po tom pogledu....Mnoge nam reke teku uzaludno a imaju strasan potencijal,samo nam fali organizacija,i svest ljudi... Zna li neko sta je potrebno da bi se na nekoj reci otvori revir? Ko to moze o kako ?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
ulagati pare u revir u srbiji je najgluplja ideja koju sam skoro cuo, Gradac je izuzetak, u srbiji bi pravio revir samo ako bi ga cuvali Arkan i njegovi tigrovi... znaci nikad:)
nego pusti praznu pricu ocu da pitam nesto ove silne strucnjake kojih ovde bez sumlje ima najvise po broju prisutnih :))))))
  koja reka je najzanimljivija za  krivolov? i koje su najbolje tehnike krivolova, dvoumim se da li ziv mamac, da li zaser kugla mozda struja mozda bombe ili nesto trece...:)))))) hahahha pomagajte
e ili napravi ti revir to ti i nije tako losa ideja... da znam ja i ovi silni ljudi gde cemo da idemo u krivolov :))))))

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
druze ti si promasio forum,pitanja su ti malo glupa...zar mislis da ces ovde dobiti odgovore na takva pitanja...ako imas nesto ozbiljno da pitas ili kazes samo napred  a ako nemas nemoj se uzalud truditi...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
milan_mj je napisao(la):
ulagati pare u revir u srbiji je najgluplja ideja koju sam skoro cuo, Gradac je izuzetak, u srbiji bi pravio revir samo ako bi ga cuvali Arkan i njegovi tigrovi... znaci nikad:)
nego pusti praznu pricu ocu da pitam nesto ove silne strucnjake kojih ovde bez sumlje ima najvise po broju prisutnih :))))))
  koja reka je najzanimljivija za  krivolov? i koje su najbolje tehnike krivolova, dvoumim se da li ziv mamac, da li zaser kugla mozda struja mozda bombe ili nesto trece...:)))))) hahahha pomagajte
e ili napravi ti revir to ti i nije tako losa ideja... da znam ja i ovi silni ljudi gde cemo da idemo u krivolov :))))))
Ja kao najveći krivolovac ovde a i šire mogu da ti kažem da je svaka reka dobra za krivolov ,mislim gde ima neko živo ribče a ne mora baš ni striktno da bude ribče  . Ja najviše krivolovim mušičarskim štapom ,mada mi nisu strane ni ostale krivolovne metode .
Mogu da ti preporučim da počneš da krivoloviš rotvajlere ,vidre i sremske mangulice ali samo pre toga moraš da se dobro nadrogiraš ,tako mi krivolovci to radimo .Ja sam specijalista za podkačinjanje mangulice na suvu muvu ,da viš kako to trese štap #9 ,zviždi dril ,cela struna i još 200m bekinga odčas posla .Ako mi ne veruješ ,čućeš uskoro ....

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
o daaa ,kako to da zaboravim ,bavim se i poribljavanjem alohtonih invazivnih vrsta riba ,pa ako poželiš recimo da napraviš revir sa tigrastim ajkulama ili mako ,tu sam da ti nabavim par komada ispod ruke ..a može i bassa ,nije frka  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
A JA KAD sam ti trazio bassa onda nisi imao :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Naručio sam novi kontigent  :) sve po po kila komadi ...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
ne brate, ne zanima me pravljenje revira,to prepustam ambicioznijima od mene, ako neko pita preporucicu te, samo oko procenta cemo morati da se dogovorimo...  mene zanima samo krivolov, znaci bombe, struja i ostala pirotehnicka sredstva... Sone jer si razmisljao da napises knjigu "Potkacinjanje mangulioca na suvu musicu" mislim da bi bio bestseller...  :)))))) 
koliko se krece vagon tigrastih ajkula cisto da znam ako neko pita? hahahahahahah ili vec koja je merna jedinica u pitanju vagon, tona, mozda barel e i sto je vrlo vazno jel prevoz uracunat u cenu?

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
Ja kao najveći krivolovac ovde a i šire mogu da ti kažem da je svaka reka dobra za krivolov ,mislim gde ima neko živo ribče a ne mora baš ni striktno da bude ribče  . Ja najviše krivolovim mušičarskim štapom ,mada mi nisu strane ni ostale krivolovne metode .
Mogu da ti preporučim da počneš da krivoloviš rotvajlere ,vidre i sremske mangulice ali samo pre toga moraš da se dobro nadrogiraš ,tako mi krivolovci to radimo .Ja sam specijalista za podkačinjanje mangulice na suvu muvu ,da viš kako to trese štap #9 ,zviždi dril ,cela struna i još 200m bekinga odčas posla .Ako mi ne veruješ ,čućeš uskoro ....

Cist plagijat...ko suza!!!

Ja ustvari zelim ovim putem da zamolim adminstraciju foruma da mi da admina na jedno 30-ak min....moze i 15min.
Unapred zahvalan.

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
crni je napisao(la):
Cist plagijat...ko suza!!!
kad porastem bicu mixmaster  :D
crni je napisao(la):
Ja ustvari zelim ovim putem da zamolim adminstraciju foruma da mi da admina na jedno 30-ak min....moze i 15min.
Unapred zahvalan.
ako ti da administracija tog admina na 15-30min sta ces da mu radis, mislim adminu  :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
kad porastem bicu mixmaster 
ma kakav Mixmaster ,on je mala beba ,njemu nije palo na pamet da vrši poribljavanje invazivnim vrstama riba kao meni i to na 300 km od kuće :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
Mogu da ti preporučim da počneš da krivoloviš... vidre...
Šone, nije lepo praviti sprdnju od jednog ovakvog događaja koji se zaista desio. "Neko" je zaista mušicu nabacio vidri na leđa na Belom Timoku i kontrirao, i nije nimalo smešno što je vidra, nakon što je naravno pokidala strunu, otišla sa udicom u leđima. Ta udica će da zarđa, teoretski je moguće da životinja u velikim mukama umre od trovanja krvi. Takvi događaji nisu za zajebanciju...

Dakle ako ćeš već da se sprdaš sa nekim događajima, pazi šta pišeš. Mangulica, tapir i tasmanijski đavo su Ok, vidra nije. Jer asocira na jedan ružan događaj koji se zaista desio.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Dejan paun je napisao(la):
Kod nas postoje reviri,ali u odnosu na strane zemlje mnogo smo slabi po tom pogledu....Mnoge nam reke teku uzaludno a imaju strasan potencijal,samo nam fali organizacija,i svest ljudi... Zna li neko sta je potrebno da bi se na nekoj reci otvori revir? Ko to moze o kako ?

Moze samo onaj kome je odredjeno podrucje dato na gazdovanje. U prevodu, privatno niko ne moze da otvori revir niti da zakupi reku. Ali mi i nemamo nesto posebno atraktivne reke za revire niti je moguce ostvarivati ozbiljan prihod samo od prodaje dozvola bez pratece infrastrukture. Sustinski gde nema finansijskog interesa nema ni uspeha.

Vrh Dno