neba je napisao(la):...ali ambijent Ribnika je neprevaziđen, mada jedna jedina je Drina![]()
strashni je napisao(la):A kafane pored reke, krenes i taman se umoris i napecas stizes do prve, odmah uz reku, samo sednes i zovnes "NEKTAR",
Druga ali jako bitna stvar je ambijent, nema ni trunke djubreta, reka laka za gazenje, smestaj na vodi...sve je to bitno
Ako nijedna nema na vodi šta su ti favoriti, atraktori ili pak ideš na neku jednodnevku koja se u tom delu godine muva po reci? Koja ti je prva suva koju staviš ako nema aktivnosti?neba je napisao(la):potpuno u pravu sem Nektara, Banjalučko boljepored toga što je laka za gaženje, na skoro svim mestima je dostupna za mahanje, a ja nekako volim da mašem makar na 15m gde god ima prostora.
@ silvio
ja samo suhu i rabim, nekad je teže, nekad lakše, ali uvek ima ulova na svim rekama, čak mi nekad i prija kada nema skoro nikakve aktivnosti na površini, a ti uspeš da isprovociraš da se digne...
silvio je napisao(la):kako pa to? ne bi trebao biti problem paun malog osja ima na svakom peru...recept neću da dajem samo uz ručak![]()