Ribnik

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Babuskar da budes  :hammer: :hammer: :hammer: nemoj tako Proto hajde necu da postavljam one macole sto sam hvatao da vas ne smorim..sutra sam kod tebe  ;)

HITNA

Senior member
Učlanjen(a)
04.12.2005.
Broj reagovanja
0

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Ovo je perfekt voda  :tbumb:  :drool: jeli radila suha...?

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
29
Ribnik juče
21kkpkg.jpg

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
29
I jedno mjesto gdje rijetko ko zalazi osim mene i Benje

14agdc1.jpg

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Super slike  :tbumb: ja cu cekati kad izade iz mrijesta pa cu jedno 14 dana ocejfiti  ;) Voda ,ako ovako nastavi bice perfekt u maju ,mada ja na Ribniku volim malo vecu vodu,zivlja riba odma bude. Jeli bilo aktivnosti na suhu..?

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
29
Ribnik je perfektan. 53 cm. Nikakva aktivnost na suvu, niti rojenja niti bilo cega. JEdan se nesretnik javio , nesto pokupio . Nabacim mu emergera i odma srkne, ali spade. I to je sve.. NImfarenje od jutra do mraka

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
269
Javlja se i na suvu samo je fora skontati šta jede  :yeswink:
dsota insketa se smjenjuje tokom dana a ipak nimfa najbolje rezultate daje.
Ado kao što si i sam rekao dok ne izađe iz mrijesta ni ne treba očekivati neke ulove.
Lipljeni divljaju u ljubavnom su zanosu  :tbumb:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
29
Tomi, valjda bih skontao da kupi, i da se roji nesto. Na vodi sam bio 12 sati , samo jednog sam provalio. Mada me nije ni interesovala suva. Spremili

smo nimfe i nije bilo zime. Od svih koji su pecali, Poljaci, Njemci i jos po koji, nisam vidjeo da vade bilo sta osim kalifica koje bjeze iz ribnjaka i to sve

na suvu. To bacanje suve u prazno mi je totalno nejasno. Mi smo odlicno prosli, po petnestak jako dobrih lipljenova. Velicinu necu pisati, ne treba

mi oko toga polemisanje. A isto tako nisam vidjeo da divljaju u ljubavnom zanosu. Ponasanje isto kao da sam dosao u junu .

Vrh Dno