Ribnik

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Babuskar da budes  :hammer: :hammer: :hammer: nemoj tako Proto hajde necu da postavljam one macole sto sam hvatao da vas ne smorim..sutra sam kod tebe  ;)

HITNA

Senior member
Učlanjen(a)
04.12.2005.
Broj reagovanja
0

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Ovo je perfekt voda  :tbumb:  :drool: jeli radila suha...?

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Ribnik juče
21kkpkg.jpg

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Super slike  :tbumb: ja cu cekati kad izade iz mrijesta pa cu jedno 14 dana ocejfiti  ;) Voda ,ako ovako nastavi bice perfekt u maju ,mada ja na Ribniku volim malo vecu vodu,zivlja riba odma bude. Jeli bilo aktivnosti na suhu..?

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Ribnik je perfektan. 53 cm. Nikakva aktivnost na suvu, niti rojenja niti bilo cega. JEdan se nesretnik javio , nesto pokupio . Nabacim mu emergera i odma srkne, ali spade. I to je sve.. NImfarenje od jutra do mraka

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Javlja se i na suvu samo je fora skontati šta jede  :yeswink:
dsota insketa se smjenjuje tokom dana a ipak nimfa najbolje rezultate daje.
Ado kao što si i sam rekao dok ne izađe iz mrijesta ni ne treba očekivati neke ulove.
Lipljeni divljaju u ljubavnom su zanosu  :tbumb:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Tomi, valjda bih skontao da kupi, i da se roji nesto. Na vodi sam bio 12 sati , samo jednog sam provalio. Mada me nije ni interesovala suva. Spremili

smo nimfe i nije bilo zime. Od svih koji su pecali, Poljaci, Njemci i jos po koji, nisam vidjeo da vade bilo sta osim kalifica koje bjeze iz ribnjaka i to sve

na suvu. To bacanje suve u prazno mi je totalno nejasno. Mi smo odlicno prosli, po petnestak jako dobrih lipljenova. Velicinu necu pisati, ne treba

mi oko toga polemisanje. A isto tako nisam vidjeo da divljaju u ljubavnom zanosu. Ponasanje isto kao da sam dosao u junu .

Vrh Dno