ivke037 je napisao(la):NEMA NI VEZE
ako je ovo sto si napisao jedini motiv da otudjis ovaj odlican stap znaj da nisi u pravu . suvise si pocetnik da bi vec imao svoj ukus a pre ovog stapa si verovatno imao neku glindzavu motku pa na osnovu njega izgradjujes misljenje . sage launch je odlican stap pogotovo u dvodelnoj varijanti. ima sporiju akciju koja je bas odlicna za pocetnika , dobrog je kvaliteta i super je za ribolov.black panther je napisao(la):ne odgovara mi štap,mnogo je krut za moj ukus,treba mi mekši...
maric je napisao(la):Kad sam rekao sage mislim na launch
black panther je napisao(la):ne odgovara mi štap,mnogo je krut za moj ukus,treba mi mekši...
black panther je napisao(la):Baki,a jesi probao kanape što si kupio?
Ja ovim mojum sam totalno razočaran...ima memoriju,uvrće se,sam od sebe vezuje čvorove,krut je,iako sam u početku mislio da je dobar,taj kineski dt,nemože da pridje do falkonovog wf5,razlika i više nego očigledna,bar po meni...
TCX je extra fast, One i Z-Axsis su fast. A Launch je nesto izmedju Medijum i medijum fast. A za tu tvoju kategoricaciju jos nisam cuo.maric je napisao(la):Sta nema nema veze Ivke? Ne racunam TCX a ali po meni je launch vise fast nego medium fast
ja sam imao bas na launcu kortland 333 ht dt5 . super mi je odgovarao i veoma dugo trajao .black panther je napisao(la):Kolko vidim po internetu,launch je prva serija koju je Sage lansirao na tržište,a najniži kvalitet
Launch,fli,flight imaju iste komponente kolko sam upućen,samu su drugačije finese...no da ja obrazložim:kineski dt koji je "djubre" sam stavio i isprobavao,i možda je i greška što sam uzeo #5 kanap,koji,čini mi se,ne puni štap dovoljno...sad razmišljam da pokupim neki wf #6 čisto za probu,ako i to ne štima,menjam opremu...
Boki,jesi testirao cortland-ov kanap? 333 ili lizer neznam mu tačan naziv...
sasats je napisao(la):ja sam imao bas na launcu kortland 333 ht dt5 . super mi je odgovarao i veoma dugo trajao .
pantere, mogu li da te pitam nesto? koliko si ti iskreno i realno iskusan u musicarenju i sa musicarskim stapovima i kanapima?. prodajes pricu da si total pocetnik , zapitkujes sve i svasta a odjednom je stap previse tvrd za tvoj ukus a kanap djubre?
postoje tri varijante ...
1. da si musicar sa dosta iskustva i da zajebavas ovaj dobronameran narod ovde
2. da nemas pojma ali imas nekog mentora iz cije se glave vodis dok pises postove
3. da si najkulturnije receno neozbiljan ali totalno