Sage launch

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
black panther je napisao(la):
ne odgovara mi štap,mnogo je krut za moj ukus,treba mi mekši...
ako je ovo sto si napisao jedini motiv da otudjis ovaj odlican stap znaj da nisi u pravu . suvise si pocetnik da bi vec imao svoj ukus a pre ovog stapa si verovatno imao neku glindzavu motku pa na osnovu njega izgradjujes misljenje . sage launch je odlican stap pogotovo u dvodelnoj varijanti. ima sporiju akciju koja je bas odlicna za pocetnika , dobrog je kvaliteta i super je za ribolov.
ako ga vec nisi prodao razmisli jos jednom jer za te pare sigurno neces kupiti bolji

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Kad sam rekao sage mislim na launch

Mozes da mislis koliko hoces ali ti ne razlikujes kruto i brzo. Bez obzira sto je dvodelni Launch petica od 9' je mocugica-toljagica i napadoste Pantera ni krivog ni duznog. 8'6" 5wt dvodelac je sasvim druga prica u odnosu na ovaj panterov.

ne odgovara mi štap,mnogo je krut za moj ukus,treba mi mekši...

Panter sa minimalnim iskustvom u musicarenju objasnio sa ovom recenicom.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki,a jesi probao kanape što si kupio?
Ja ovim mojum sam totalno razočaran...ima memoriju,uvrće se,sam od sebe vezuje čvorove,krut je,iako sam u početku mislio da je dobar,taj kineski dt,nemože da pridje do falkonovog wf5,razlika i više nego očigledna,bar po meni...

Ja pominjah ranije, nisu svi kinezi isti, razlike su ogromne. Falcon(satro brand Kinez :hammer:) nema teorije da bude meksi od dobrog no name Kineza.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
232
maric je napisao(la):
Sta nema nema veze Ivke? Ne racunam TCX a ali po meni je launch vise fast nego medium fast
TCX je extra fast, One i Z-Axsis su fast. A Launch je nesto izmedju Medijum i medijum fast. A za tu tvoju kategoricaciju jos nisam cuo.  :D (sala)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Sage launch je najniza klasa sage, moj brat ih je prodao na tonu pre 6-7 god iz bugarske, stap je glindzav sto bi neki rekli, nije toliko los ali kolko para tolko muzike od sage  :yeswink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Kolko vidim po internetu,launch je prva serija koju je Sage lansirao na tržište,a najniži kvalitet :nowink:
Launch,fli,flight imaju iste komponente kolko sam upućen,samu su drugačije finese...no da ja obrazložim:kineski dt koji je "djubre" sam stavio i isprobavao,i možda je i greška što sam uzeo #5 kanap,koji,čini mi se,ne puni štap dovoljno...sad razmišljam da pokupim neki wf #6 čisto za probu,ako i to ne štima,menjam opremu...
Boki,jesi testirao cortland-ov kanap? 333 ili lizer neznam mu tačan naziv...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Kolko vidim po internetu,launch je prva serija koju je Sage lansirao na tržište,a najniži kvalitet :nowink:
Launch,fli,flight imaju iste komponente kolko sam upućen,samu su drugačije finese...no da ja obrazložim:kineski dt koji je "djubre" sam stavio i isprobavao,i možda je i greška što sam uzeo #5 kanap,koji,čini mi se,ne puni štap dovoljno...sad razmišljam da pokupim neki wf #6 čisto za probu,ako i to ne štima,menjam opremu...
Boki,jesi testirao cortland-ov kanap? 333 ili lizer neznam mu tačan naziv...
ja sam imao bas na launcu kortland 333 ht dt5 . super mi je odgovarao i veoma dugo trajao .
pantere, mogu li da te pitam nesto? koliko si ti iskreno i realno iskusan u musicarenju i sa musicarskim stapovima i kanapima?. prodajes pricu da si total pocetnik , zapitkujes sve i svasta a odjednom je stap previse tvrd za tvoj ukus a kanap djubre?
postoje tri varijante ...
1. da si musicar sa dosta iskustva i da zajebavas ovaj dobronameran narod ovde
2. da nemas pojma ali imas nekog mentora iz cije se glave vodis dok pises postove
3. da si najkulturnije receno neozbiljan ali totalno

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
sasats je napisao(la):
ja sam imao bas na launcu kortland 333 ht dt5 . super mi je odgovarao i veoma dugo trajao .
pantere, mogu li da te pitam nesto? koliko si ti iskreno i realno iskusan u musicarenju i sa musicarskim stapovima i kanapima?. prodajes pricu da si total pocetnik , zapitkujes sve i svasta a odjednom je stap previse tvrd za tvoj ukus a kanap djubre?
postoje tri varijante ...
1. da si musicar sa dosta iskustva i da zajebavas ovaj dobronameran narod ovde
2. da nemas pojma ali imas nekog mentora iz cije se glave vodis dok pises postove
3. da si najkulturnije receno neozbiljan ali totalno

Samo da se nadovezem na kanap cortland , koristio sam ga dugo godina laser line 444 jako dobar sve pohvale  :tbumb: negde ce da se pronadje valjda  :hammer: :hammer: :D :D :D

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Sale brate moj,nisam ni jedno od navedenih,a iskusan sam :) mušičarim 3-4 meseca i iskreno,štapove sam menjao mesečno,samim tim i kanape...
Ali,odlučio sam da zadržim štap jer ću da mu stavim bolji kanap i završavaće posao...
A da "zajebavam" ljude,to niti sam planirao,niti sam pokušavao,ja prema svima pokušavam da budem fin,malo pričamo,malo se šalimo i tako...a nikad nisam i neću,da uvredim nekoga,niti da ulazim i konflikte i svadje,realno,mi,a ja pogotovu,sam ovde da bih naučio nešto,ništa više...ako razumeš šta hoću da kažem...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Namerno tako pišem...nisam više totalni početnik,a nisam ni perfektni početnik,nešto jesam...između...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ok pantere  :tbumb:
ja cu da ti dam jedan savet a ti radi kako sam procenis da ti je pametno.
kupio si dobar stap za verovatno 80+-neki evro. za te pare nema pojma da nadjes bolji i kvalitetniji . tebi sa par meseci musicarenja je potpuno svejedno koji ces imati stap . kupi neki solidan kanap za 40ak evra i otpecaj jednu sezonu. nauci se da bacas i pecas i u jednom trenutku kada se definises sa nekim potrebama znaces kakav ti treba stap ako se pokaze da ti je ovaj neodgovarajuci. nemoj da si paljevina i nemoj mnogo da citas po forumu mudrolije oko stapova i kanapa .

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Važi se Sale naravno! Jbg,znaš kako ide mladost-ludost,a sve povlači i brzopletost...ja sam svestan da za te pare nema bolje,a pravo da ti kažem,niti je najgori,niti je najbolji,sredina,nema lepše :) ajde pa kad dođem letos u Ts da me provedeš malo da pecamo, i neku muvu da mi smotaš :D ;)

Vrh Dno