Iako Vam se se na prvi poged čini da ovo nema nikakve veze sa mušičarenjem, grešite.
Sada ću da Vam iznesem svoje lično iskustvo. Pre par godina odem ja u Paklešticu, sa tadašnjom devojkom, na duže. Beše to kraj juna i uletimo u najgori period što se tiče vremena. Kiša nas ubi, noću pogotovu, nikako da stane. I reka se zamuti ko blesava. Od mušičarenja nema ništa, pokušavao sam nije da nisam, ali u mutnom blatu tom, ništa
I šta da se radi, OK sex to da, ali treba i nešto više. Nije mi se vraćalo za Niš i sve sam se nadao da će kišni period da se završi, da ću da najzad da uletim u klenovinu. I tada mi pade napamet da sakupljam pečurke. Od muke do današnjeg hobija. I danas volim da odem u pečurke. Na taj način ja sam izbegao nerviranje kada padne kiša a ja sam na duže u divljini. Znam da sutra neću mušičariti, ali cu slatko da se naskupljam i najedem pečurki. Ako ima zainteresovanih ovde možemo da diskutujemo na ovu temu. Možemo da naučimo zainteresovane kao da prepoznaju jestivu pečurku itd.
Namerno nisam ovu temu otvorio u Španskoj muvi, jer nije zajebavanje, zaista ima veze sa biologijom i ekologijom!
Salut!
Sada ću da Vam iznesem svoje lično iskustvo. Pre par godina odem ja u Paklešticu, sa tadašnjom devojkom, na duže. Beše to kraj juna i uletimo u najgori period što se tiče vremena. Kiša nas ubi, noću pogotovu, nikako da stane. I reka se zamuti ko blesava. Od mušičarenja nema ništa, pokušavao sam nije da nisam, ali u mutnom blatu tom, ništa

Namerno nisam ovu temu otvorio u Španskoj muvi, jer nije zajebavanje, zaista ima veze sa biologijom i ekologijom!
Salut!