Skobalj

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Na Belom i Crnom Timoku gde ga ja lovim u pojedinim delovima dana proključa.
Jasno se vidi da skuplja nešto sa površine vode ili tik ispod nje.
Pecanje je teško jer obično ignoriše sve muve a ja ne nosim mnogo muva već samo klenđziske.
Nađe se po koji emerđzer u kutiji ali na velikim brojevima udica.

Čini mi se da su emerđzeri najbolje rešenje za površinu samo trebam mrežicom da pokupim nekoliko sa površine pa da vidim o čemu se radi i zašto ih skobalj toliko jede...

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
ili neku mokru na udici za suve muve

Da treba i to probati.

Skobalj je kod mene interesantan jer ga ima u velikom broju, krupni komadi kao i to da ga i plovkaroši jedva ulove. Odbija i hleb, crva, travu...

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Pokupio na voznji, debela policelonka na 10# gamaktsu ..

qsux.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
par ovakvih komada danas....tu negde sam ocekivao neku drugu ribu  :D ali nista nije bilo od toga pa sam malo vremena posvetio I skobi

Prilozi

• po1.jpg
    po1.jpg
    100,2 KB · Pregleda: 322

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Danas uđem na fb i izbaci mi slike jedne grupe" ribolov novine" i vidim neko okacio slike musicarenje skobalja, ni manje ni vise neki klinja i sa sve sebovim slikama :hammer: Pa junace znam te slike ne mozes mene folirati :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hahahaha  :hammer: e sad odoh da vidim ako je rec o nekom plagijatorstvu...

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Onda se vadi na pricu kao to je meni slike posudio čika Ivan Kohner  :doh: Sve je to u redu al to se prvo naglasi a ne ako prođe prođe  :doh: :bleh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hvala KLENAROS za intervenciju  ;) tako da ja necu da reagujem.... bolje je ovako jer bi ja mozda malo ostrije reagovao ali neka bude kako je za sada  ;)

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Nista Seb, jos postavi sliku kako drzi skobusa :doh:

za uzvrat neku lijepu fotku kalife hocu :bleh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
od usranog vremena a I obaveza ne mogu nikako na vodu...jedino ako bi sledio onakvom trendu pa da I ja drpim neku sliku pa postavim  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ne bi me cudilo da je ono skobaljce s kim se je slikao posudio od nekog plovkarosa ili ga je mukom jedva prevario s tim da je umesto muve na podvezu imao crvice ili je I on plovkario...bas bi volio da procitam decakov clanak da vidim ima li kakvog plagijatorstva I u tekst. Decko je jos mnogo mlad pa ima nade da ga se jos uvek izvede na pravi put ako misli objavljivati svoja postignuca, ideje, misli I zamisli.

Kod plagijatorstva je najveca licna steta. Nije to toliko sto ce se nekome necija nazovimo to "slava" ukrasti. Stvar je u tom da sto je vise plagijatorstva manje je kreativnosti, sve manje je kvalitetnog stiva...itd. da ne nabrajam do sutra. Prepisivanjem I kopiranjem jedni drugih bez navoda izvora se cela stvar razvodnjava na dugorocnom putu zbog nekakvog oblika "kratkotrajne licne srece".

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Sve je tacno  :tbumb:

Samo me interesuje da li je mali član foruma,a vjerovatno jeste  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
KLENAROS je napisao(la):
Onda se vadi na pricu kao to je meni slike posudio čika Ivan Kohner  :doh: Sve je to u redu al to se prvo naglasi a ne ako prođe prođe  :doh: :bleh:

Sasvim realno, voli cika Ivan da "pozajmi" slike sa foruma :D

Vrh Dno