Posle dužeg nećkanja rešim ja sinoć da preduzmen neke mere oko friziranja WF osmice sa glavom dugačkom oko 8-9 metara. Probao sam kanap na ulici ispred kuće, leti lepo ali mi se nekako ne ispravlja najbolje a strimer jeste bio od onih wind resistant ali ne veliki. Šta ću kako ću, rasklopim neki katalog od odavno i gledam Cortland kanape i profile. Lepo ljudi objasnili koji čemu služi. Meni u oko zapali neki Rocket taperi ali ne biva, ne mogu tako da prepravim kanap. Gledam dalje i vidim TARPONski kanap, kratka glava oko 5,5m prolete mi ideja kroz glavu ali mi se nekako ne hvataju makaze u ruke. Nećkam se nećkam i rešim. Kratim ga za 4 metra pa šta bude. Makaze u ruke i fik. Žena me gleda i pita se dal sam poludeo ili me ubila promaja. Montiram ja predvez i vezujem srneću poperčinu i na ulicu ispod bandere. Da li sam napravio štetu ili sam pogodio to šta sam hteo. Zabac unapred, zabac unazad pa opet unapred, kanap mi beži iz leve ruke i izliće kao metak. Blagi osmeh

mi ozari lice. Izvukoh još kanapa i jovo nanovo. Poper leti kao mala suva na 14ici. Blagi osmeh se pretvori u radost i veselje

:drunk:
Moguće je da sam ja napravio nešto slično kao što je taj kanap iz kataloga a možda i nije. U svakom slučaju sam prezadovoljan. Kada kanap ide unapred i ispravi se, lepo se oseti blagi cim unapred a isto se dešava i unazad. Lakše sam ocenjivao trenutak za zabac i punjenje štapa.
Retko mi se dešava ali sam ovog puta oduševio samoga sebe