strashni
Hero member
jooooj meni djuture stizu i prvi i drugi zajedno, malo kasnim 

Imao sam take do pre 5-6 godine, čak sam jedared prošo 3-4 km niz kanjon od Temšticu u nji, a da gi nesam pokvasio iznutra!strashni je napisao(la):Ako ne stignes do jaja, uzi one do kolena al nemo u dubinu![]()
Goci je napisao(la):Zapravo postoji šansa i da zaradi koji dinar, možda čak dovoljno da si kupim nove Tigar gumene čizme do jaja! :lol:
Magazin poslat, a Ferari u garažu, čeka da se smiri gužva oko slanja magazina i da napokon i on krene na put...sebastian je napisao(la):javit će mo....joj moj ferrari, kad li će?![]()
Zapravo razmatramo da strane odu na čak 115 g (!!!), ali je to već znatno veći trošak... 115 ne zbog onog starog "kome je veći", već zbog kvaliteta same štampe, koja po rečima ljudi iz štamparije zavisi i od debljine stranica. Naime, što je stranica tanja, to su greškice tipa "pobegla jedna boja" češće. A što je deblja to je štampanje sigurnije. Čak i meni laiku zvuči logično - deblji list, manja šansa da se izmigolji!Fox je napisao(la):Vidim ja kako je krenulo ojacacemo u rukama sto i nije lose...