"Spin & Fly" magazin

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Otide da se štampa!  :)

Broj_3.jpg

Od ovog broja u nešto manjem tiražu na trafikama, a u znatno većem broju u ribolovačkim radnjama širom Srbije - u preko 50!

Inače ono što je u početku delovalo nemoguće, bar u prvoj godini, po svojoj prilici ostvariće već broj 3: neće imati ni dinar gubitka! Zapravo postoji šansa i da zaradi koji dinar, možda čak dovoljno da si kupim nove Tigar gumene čizme do jaja!  :lol:

E matematiko, ljubavi stara...  :doh:  :D

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
E pa bas mi je drago, samo gurajte i svaka cast.  :tbumb:
Ako ne stignes do jaja, uzi one do kolena al nemo u dubinu  :p

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
strashni je napisao(la):
Ako ne stignes do jaja, uzi one do kolena al nemo u dubinu  :p
Imao sam take do pre 5-6 godine, čak sam jedared prošo 3-4 km niz kanjon od Temšticu u nji, a da gi nesam pokvasio iznutra!  :D

Al sam td vatao na varke, a sg tam najčešće vrljam muve, tako da ne se znaje dal će pomine...  :(

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Zapravo postoji šansa i da zaradi koji dinar, možda čak dovoljno da si kupim nove Tigar gumene čizme do jaja!  :lol:

Goci vreme ti je da prerastes gumene i kupis neoprenske do jaja! Zimi toplo, leti nista vise vruce nego u gumenim i triput izdrzljivije! Ja imam one kineske berhove vec godinama sta su sve prezivele i jos ni kap vode ne pustaju!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Broj 3 poslat pretplatnicima i ribolovačkim radnjama širom Srbije. Sutra ide i distributeru, pa za neki dan stiže i na trafike.

Inače došlo je do malog nesporazuma sa štamparijom, pa je magazin odštampan na mat papiru, umesto na sjajnom...  :doh:

On niti je manje kvalitetan, niti je jeftniji, samo je - drugačiji. Mnogo je prijatniji za čitanje pod veštačkim svetlom (nema refleksije), ali zato slike nisu onako sjajne... No dobro, to je valjda sastavni deo života - da se nekad nenadano zajebeš.

U broju 3 inače nešto manje Fly tekstova no obično (7 valjda), pre svega zato što je to zimski broj, kada se više peca na varalice.

Već počinujemo da radimo na broju 4, i planiramo jedno malo poboljšanje - da povećamo debljinu unutašnjih stranica sa 90 na 100 g! Malo veći trošak, ali kao što rekoh pre par dana: rad sa gubicama je prošlost, sad možemo malo da ulažemo u kvalitet magazina, a da cena ostane ista (2 evra).  :) A to će vremenom uključivati i koju stranu viška. No otom-potom...

U zdravlju da pročitate broj 3, javite šta valja, a šta ne,

Goci  8)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Vidim ja kako je krenulo ojacacemo u rukama sto i nije lose....
...Misli Goci na sve... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
javit će mo....joj moj ferrari, kad li će?  :)
Magazin poslat, a Ferari u garažu, čeka da se smiri gužva oko slanja magazina i da napokon i on krene na put...

Fox je napisao(la):
Vidim ja kako je krenulo ojacacemo u rukama sto i nije lose...
Zapravo razmatramo da strane odu na čak 115 g (!!!), ali je to već znatno veći trošak... 115 ne zbog onog starog "kome je veći", već zbog kvaliteta same štampe, koja po rečima ljudi iz štamparije zavisi i od debljine stranica. Naime, što je stranica tanja, to su greškice tipa "pobegla jedna boja" češće. A što je deblja to je štampanje sigurnije. Čak i meni laiku zvuči logično - deblji  list, manja šansa da se izmigolji!  :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nisi me razumeo... Naravno da ako se nekad desi da na nekoj strani "pobegne ploča" da je to ljudski faktor, jer nisu na vreme primetili i otklonili.

Oni samo kažu da je pouzdanije na debljem papiru.

Vrh Dno