Rocket man
Senior member
Jako interesantno
www.wellpromo.com/upload/upimg66/Pure-Fishing--Mitchell-308xe-S-102466.jpg
Rocket man je napisao(la):Prvi put se susrecem sa ovim, kao varalicarac sigurno ne moze da masi! MITCHELE je to braco!Ali ne znam kakav je kao musicarac...
Rocket man je napisao(la):Ali sve zavisi koliko kome treba je*i ga... Na primjer ja znam da mi u varalicarenju trebaju svega 3 - 4 leptira, toliko voblera i eto po nekad sundjerasti pes... Leptiri i vobleri nisu mamci koje riba moze zubima bas da razbije tako lako ( leptire sigurno ne ) kao na primjer zecje uvo... Ima logike, ja jednom u godini dana imam obavezu da kupim leptira ili voblera koji se nekako zadesio na grani ( mada rijetko, gotovo nikada ) ili cisto preporuka neka da su provjerene ,, ubice ,, od varalica. U musicarenju jedna muva ne vjerujem da moze bas po godinu dana a da joj se nista ne desi... A materijal za ft je jako skup koliko sam primijetio da bi se to nadoknadilo... E sada ako zelim da vezem svega 3 vrste nimfe, toliko mokrih i suvih nije skupo ali riba nece stalno te 3 vrste... Sto kod varalicarenja bar na mojim rijekama nije slucaj, odomacila su se ta 3 - 4 leptira i voblera, provjereni su pa udri...Drugo su masinice, cekrci, kanapi, najloni i ostalo... Imas ga i bagatela i preskupog i kod varalicarenja i kod musicarenja...
Neka neko ne pomisli da nesto imam protiv musicarenja naprotiv, smatram to vrhuncom ribolova na salmonide i strateski najpreciznijim ribolovom kao i elegantnim - ,, smekerskim ,, ribolovom i zivotna zelja mi je da sam u tom drustvu. Mada kako stvari stoje moram se vratiti ekstremnom - adrenalin ribolovu. A to je nesto sto citav zivot upraznjavam i usavrsavam, spin fishing!
Ne zamjerite na predugom tekstu dobri ljudi i sportiste - kolege ribolovci, BISTRO!
![]()