Sta kazete na ovo?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Raketo, prvo ovo nije nikakva izjava a drugo nije nista licno vec samo cinjenica da konstantno "mrsis muda" i nesto se femkas. Covece sve je stvar shvatanja, musicarenje moze da bude jako skupo a moze da bude i jako jeftino. Isto vazi i za bilo koji drugi nacin ribolova, plovak, dubinac, varalica,... svaki moze da bude jako skup i jako jeftin. Sve je u tebi i tvom nacinu razmisljanja. Kesica dabinga kosta 2e, od nje mozes da napravis hiljade musica. Mozes da naucis da vezujes "iz ruke" pa ti ne treba ni alat za vezivanje musica. Ne moras da imas fensi kombinezone i cipele, mozes i u sorcu i patikama da pecas. Predvez mozes sam da pravis, cekrk ne moras da imas, mozes da drzis strunu u ruci, sve sto ti treba je par desetina evra za stap i kanap kao i dobra volja da naucis da koristis taj pribor.
Ali nebuloze o nekakvom smekerskom nacinu ribolova uopste ne stoje. Niti nacin ribolova odredjuje ko je smeker a ko ne. Niti je musicarenje nametanje nekakve obaveze da zapostavis druge nacine ribolova. Sve ti je stvar shvatanja, tvog licnog opredeljenja i volje a i niko ti ne trazi bilo kakve izgovore jer izgovora ustvari nema.

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Ja kao neko ko nije okoreli varalicar koji non-stop visi na vodi vec izadjem max. 2-3 puta mesecno imao sam dok nisam rasprodao oko 200 razno-raznih varalica i sve su mi trebale i uvek mi je neka falila. Isto tako je bilo i sa stapovima i masinicama, nikad nije dovoljno i uvek ima nesto novo i bolje. Kakva 3-4 leptira pa desavalo se da toliko pokidam ili izgubim na jednom izlasku.

Poslato sa LG-P700 koristeci Tapatalk 2

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
A ja sam jednostavno primijetio da se na ovom sajtu najmanje o ribolovu prica, a teme kao sto je ova koje govore o necemu sto veze sa ribolovom nema i o tome ko je u pravu a ko ne pune po 300 komentara za kratko vrijeme tako da ja zapravo ne mogu da steknem utisak ko je ovdje ribolovac a ko ne... U stvari mogu i to su zaista ljudi koji daju jasne odgovore na postavljenja pitanja i koji ovakve razgovore ili iskuliraju ili prijateljski razgovaraju... A sto se tih mrsenja muda tice prvi put se susrecem sa izrekom i ne znam sta da kazem... Znam samo da je 90% mojih komentara ovdje raspitivanje o musicarenju, problemi, kako, sta, kada... I da smatram musicarenje elegancijom i ,, smekerskim ,, ribolovom ma kako god ti Simpsone protumacio ovo ali jedno znam, sigurno nije onako kao sto ti kazes... Imao sam par izlazaka na vodu sa musicarcem, nazalost bez nekog uspjeha ali sam osjetio ribu na stapu i u tom trenutku niko srecniji od mene... I ako je sve bilo neukompovano i ne na nekom normalnom nivou...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
kako bre ne znas sta je mrsimud ? ??? evo bas u ovom zadnjem postu si lepo definisao takvu osobu  :tbumb: a ja cu jos malo da ti pomognem  :yeswink:

mrsimud ili mrsomud (kako je vec kome zgodno) u ovom nasem hobiju je covek koji sedi po ceo dan za tastaturom i lovi sta ce ko da napise da bi mogao da odreaguje i tako sebe predstavi pametnijim nego sto jeste .
sve to nije opasno i strasno dok ne pocne da vredja ljude koje prakticno i ne poznaje . a sve se to desava jer ne ide redovno u ribolov vec mu se ribolovna sezona sastoji od nekoliko dana godisnje na reci i stotina sati  provedenih po raznoraznim sajtovima
e to ti je mrsimud ili mrsomud   ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
auuuu jbt,pa ovo je mnogo jaka definicija :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:,,,,,sale lepo me nasmeja svaka ti cast....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ali mnogo si brate ogranicen. Ima nas koji internet uvek nosimo sa sobom ne moramo ni da sedimo za tastaturom. A imam brat bratu jedno 12x vise izlazaka od tebe ove godine u ribolov. Tacnije u zivotu vise vremena nisam proveo na vodi u ozbiljnom vrhunskom ribolovu. Vidi sliku, ovaj je veci som od tebe:D

Sent from my U9200

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372801099373.jpg
    uploadfromtaptalk1372801099373.jpg
    49,3 KB · Pregleda: 212

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
kako bre ne znas sta je mrsimud ? ??? evo bas u ovom zadnjem postu si lepo definisao takvu osobu  :tbumb: a ja cu jos malo da ti pomognem  :yeswink:

mrsimud ili mrsomud (kako je vec kome zgodno) u ovom nasem hobiju je covek koji sedi po ceo dan za tastaturom i lovi sta ce ko da napise da bi mogao da odreaguje i tako sebe predstavi pametnijim nego sto jeste .
sve to nije opasno i strasno dok ne pocne da vredja ljude koje prakticno i ne poznaje . a sve se to desava jer ne ide redovno u ribolov vec mu se ribolovna sezona sastoji od nekoliko dana godisnje na reci i stotina sati  provedenih po raznoraznim sajtovima
e to ti je mrsimud ili mrsomud   ;)

Eto vidis nisam znao! A neko jednostavno ne zeli bar malo da ispostuje tudje misljenje je*i ga sta da se radi... Narcis je osoba koja je zaljubljena u sebe i naravno da ce misliti da je samo on baja i sveznalica a druge ce omalovazavati kao da mu se moze... Ili ti kako mi Crnogorci kazemo ,, Naime ima jedno mudo u Crnoj Gori ,,. Nego nisu te osobe vrijedne paznje, meni je milo sto ima ljudi kao sto si ti, koji ce barem saslusati ono sto drugi kazu i ispostovati misljenje... BISTRO! ;)

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Simpson H - Predpostavljam da onda imas i neki za'ebani telefon na dodir bate, pa skini onu igricu o musicarenju i tresi telefonom malo da ako upecas sta...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Vide li ti raketo onu sliku iznad?  Telefon mi sluzi za telefoniranje, internet i povremene fotografije u prevodu za ozbiljne stvari pa tako i ne koristim nikakve igrice.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma nema veze nego samo da vidis da se ne sedi pored racunara. Bas preterujem sa ribolovom zadnjih 3 meseca od kada su minimalni vodostaji u Golupcu. Od 7 dana u nedelji makar 4 dana sam na pecanju. Samo sam pomerio kalendar musicarenja za ovu godinu i tempiram ga iskljucivo za Drinu. Do tada mi ostaje da se smaram sa ovim jednostavnim ulovima.

Prilozi

• 7.jpg
    7.jpg
    218,5 KB · Pregleda: 205
  • 8.jpg
    8.jpg
    225 KB · Pregleda: 192

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Pa ne znam bas da li su jednostavni :) Meni je rijeka nekoliko desetina metara ispod kuce i ribolova mi ne hvali... Danas sam ispustio pastrmku zivota! Do duse nije na musicarca pa i da ne duzim puno, samo cu navesti da je na Agliu srebrnu 1... Musicarcem pecam svaki dan ali kao trening pecanje, usavrsavam na ovom jednom viru roll cast jer ce mi biti najpotrebniji, vir je odlican, za sve tipove casta je ekstra zbog toga sam stalno sa musicarcem po jedno 2 sata tu i gura se sta znam... Malo teze jer je fast a i jacine kanapa pruta i cekrka nisu ukomponovane :)

Vrh Dno