Sta kazete na ovo?

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
rocket, nemoj da bezis od vezivanja . to ti je tako prosto da je neverovatno. a nije istina da je skupo, naravno ako se ne kupuje sve redom vec samo sta stvarno treba . mozes li negde da nabavis stegu bilo kakvu , pincetu,finiser i drzac konca ? ja imam gomilu nekih dabinga, udica, konaca i jos sto lomova viska ...jos iz vremena kada sam kupovao sve redom . ako hoces da ucis da vezujes raspitaj se kako ide slanje takvih stvari postom iz srbije i ja ti saljem na poklon jedan paket sa nekim osnovnim stvarima

Hvala tebi na ponudi Sale jako lijepo sa tvoje strane ali ne znam kako ce Simpson da se slozi... :) Ja se nadam da cu ubrzo da nabavim to sto mi treba pa cu se i za transport raspitati i javljam ti... P. S. Gledam da nesto ne napisem sto ce Simpson da zapamti...

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Rocket,jes da sam u guzvi do grla,ali svaki pocetnik u FF-u i FT-u mi je drag i rado cu ti pomoci s'nekim materijalima,naci cu vremena.

Svakog pocetnika vanredno postujem,cak i ravnopravno s bilo kojim kolegom iz FF price.

Simpsona ne poznajes,retko je to otvoren i iskren covek. I mi smo se sporeckali u samom startu,ali,upoznavsi se (vrlo je pristupacan i ako se

cini da je odbojan),iznenadio sam se kakva je to ljudina,spremna da uskoci u pomoc i coveku koga jedva iz posova poznaje.

Ne ljuti se na Simpsona,ima dusu za 10 coveka,veruj mi i veliki je poznavalac  pribora uopste. Ne opravdavam njegove carke,ali DUSA od

coveka kada ga bolje upoznas. Jednostavno,ima izgradjen pristup prema kolegama i ne menja ga  :D.

Daj adresu na PM pa da pripomognem  :bye:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Do tada mi ostaje da se smaram sa ovim jednostavnim ulovima.
Pecaj nešto kompleksnije.  8)

Prilozi

• halibut-goci.jpg
    halibut-goci.jpg
    183,3 KB · Pregleda: 133

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Aha, na 16-icu. Oči su mu tokom evolucije postale takve da savršeno vidi najsitnije muve na površini. Samo se muva mora prvo umoči u ulje od inćuna, inače ispljune pre nego što stigneš da kontriraš.

Neki ga pecaju na češko nimfarenje dok leži na dnu, ali to je preefikasna metoda, pa se smatra nesportskom.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Roket, pa gde ti j to zapisano da musicar mora da pravi musice?

Ako nemas love za to,. kupuj muve. Barem neko vreme, pa vidi kakvi su ti apetiti i da li ti se isplati da kupujes ili ces da ih vezujes.

Ne bi bio manje musicar ako te za FT zabole cose.
Lep je FT, zanimacija, ali ako imas u vidu da npr. udica kosta 15 din, tangsten glava isto toliko, plus materijal i ulozeno vreme... a vec od 50-60 din imas da kupis musice, pa dodaj tome i da sada studiras, a sutra ces i da radis i imas ne bas mnogo slobodnog vremena, onda naruciti musice predstavlja logican i mudar potez.

I to sto kazes da na tri leptira mozes da varalicaris... pa mozes i na 3 muve da odpecas sezonu.
Nekad ces da upecas, nekad neces, a neces nikad da znas da li bi radila riba na nesto drugo, da li bi radila bolje, jer si ogranicen na samo 3 mamca, pa bilo da su to leptiri, vobleri ili muve.

Treba da prosiris vidike, pogled na stvari, na pristup ribolovu.
I jos jedno- nijedan ribolov nije skup, samo ako ga kapiras kako treba.  :)
Skup je onom ko se opruzi duzi nego sto jeste.

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
MAFKE je napisao(la):
  Rocket,jes da sam u guzvi do grla,ali svaki pocetnik u FF-u i FT-u mi je drag i rado cu ti pomoci s'nekim materijalima,naci cu vremena.

Svakog pocetnika vanredno postujem,cak i ravnopravno s bilo kojim kolegom iz FF price.

Simpsona ne poznajes,retko je to otvoren i iskren covek. I mi smo se sporeckali u samom startu,ali,upoznavsi se (vrlo je pristupacan i ako se

cini da je odbojan),iznenadio sam se kakva je to ljudina,spremna da uskoci u pomoc i coveku koga jedva iz posova poznaje.

Ne ljuti se na Simpsona,ima dusu za 10 coveka,veruj mi i veliki je poznavalac  pribora uopste. Ne opravdavam njegove carke,ali DUSA od

coveka kada ga bolje upoznas. Jednostavno,ima izgradjen pristup prema kolegama i ne menja ga  :D.

Daj adresu na PM pa da pripomognem  :bye:

Mafke ja ne kazem da je on los ali mi djeluje nekako hladnokrvno i ne ustrucava se sta ce reci... To sto se poznavanja ribolova ( musicarenja ) tice, skidam mu kapu. Sigurno da je vrsni poznavalac...

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Japanac druze cijenim ja to da pocetak bude bez ft - a ali meni nekako musicar nije kompletan ako sam sebi musice ne izradjuje... Za pocetak naravno da moze onako kao sto si ti rekao ali ja nekako sebe ne bih mogao pronaci u ff - u ako ne upraznjavam ft :)

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Raketo razmisljas naglas, sve sto ti padne na pamet ti napises na forumu a pri tom cesto menjas misljenje jer jos ni sam nisi siguran sta hoces a sta neces i sta mozes a sta ne mozes. Zato ispada da mrsis muda a u stvari si mlad i neodlucan. Drzi se one narodne "ispeci pa reci"

Pocece tema da lici na farmu, samo neko prepucavanje :)

Poslato sa LG-P700 koristeci Tapatalk 2

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Rocket man je napisao(la):
Mafke ja ne kazem da je on los ali mi djeluje nekako hladnokrvno i ne ustrucava se sta ce reci... To sto se poznavanja ribolova ( musicarenja ) tice, skidam mu kapu. Sigurno da je vrsni poznavalac...
jeste , ali teorije  :) dve godine nije pokvasio kanap . vise ti provedes vremena musicareci iako nemas pribor  :doh:

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
Mafke ja ne kazem da je on los ali mi djeluje nekako hladnokrvno i ne ustrucava se sta ce reci...
ovo je upravo ono zbog cega Simpsa cenim na ovim musicarskim forumima,mrzim slihtanje i poltronstvo na istim.
mnostvo clanova foruma preosetljivo reaguje tokom diskusija,prebrzo se uvrede,povrede...itd
niceg strasno nema tu,kad ti je rekao da si mrsimud,zato opusti se i udri po forumu,diskutuj slobodno bez obzira na razlicitost u misljenjima clanova foruma. :smoke:

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Nema tu slihtanja kakvo crno slihtanje, to je samo druzenje diskusija sa normalnim ljudima od kojih mozes da ucis i moral ti se dobro puni, od njega mozes samo da dozivis moralno posrnuce kada ovako hladnokrvno i bezosjecajno radi... I kao takav diskutovanje sa njim je nemoguce, moguca je samo neka uvreda...

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Isako - ne samo ova nego i pola drugih tema je vec uveliko farma :)
sasats - a dobro je*i ga zato on toliko i zna, ali zato kada se kanap pokvasi ima iz Lima tajmena da vadi :D

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
Nema tu slihtanja kakvo crno slihtanje, to je samo druzenje diskusija sa normalnim ljudima od kojih mozes da ucis i moral ti se dobro puni, od njega mozes samo da dozivis moralno posrnuce kada ovako hladnokrvno i bezosjecajno radi... I kao takav diskutovanje sa njim je nemoguce, moguca je samo neka uvreda...
ti ili si isuvise mlad ili naivan,nista zivo nisi ukapirao iz ovog sta sam napisao,forum je pun poltronstva i slihtanja,a ovo sto si napisao za Simpsa ti je totalni promasaj,
on je bas covek od koga mozes mnogo toga da naucis,a pri tom ne mislim samo na ribolov.mlad jesi,ali ne toliko da se ovde zalis drugim clanovima i kukas,moj ti je
savet da malo ocvrsnes i slobodno se upustis u bilo kakvu polemiku na forumu,samo nemoj vise da kukas. :smoke:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma ok je simpson lik  :)  ja se malo salim sa njim . zna nekad da pretera , ali znam i ja  :D

Vrh Dno