platipus2000
Junior member
Dobar smudj Bojane svaka cast a bogami ni somu nije mane!!!
isako je napisao(la):Sto si stegao tog smudja toliko za jajca, iskocise mu oci
Odlicni ulovi svaka cast.
Poslato sa LG-P700 koristeci Tapatalk 2
simpson H je napisao(la):Ali mnogo si brate ogranicen. Ima nas koji internet uvek nosimo sa sobom ne moramo ni da sedimo za tastaturom. A imam brat bratu jedno 12x vise izlazaka od tebe ove godine u ribolov. Tacnije u zivotu vise vremena nisam proveo na vodi u ozbiljnom vrhunskom ribolovu. Vidi sliku, ovaj je veci som od tebe![]()
simpson H je napisao(la):Brate, stigle godine sad se kilogrami tesko tope a lako slazu![]()
sasats je napisao(la):jeste . posteno , ovaj som je veci od mene ...ali je sigurno da nije veci od tebe.
jel umes ti da pocnes neki post a da ne uvredis nekoga? zasto je neko ko ne nosi internet sa sobom ogranicen?
sasats je napisao(la):isto tako ovaj decko raketa koji je mladji od tebe 30 godina nije mrsomud . on drugacije dozivljava ribolov . peca decko sa tri leptira i pokusava da skupi neku lovu da kupi normalan pribor za musicarenje jer bi voleo da proba i to. on zapitkuje . ponesto prokomentarise iz svog ugla , ne palamudi i kurci se kao sto mnogi znaju posle tri pecanja ...i njemu je lepo . on masta i planira kako ce da peca i gde ce da peca i na sta ce da peca .
sasats je napisao(la):isto tako ovaj decko raketa koji je mladji od tebe 30 godina nije mrsomud . on drugacije dozivljava ribolov . peca decko sa tri leptira i pokusava da skupi neku lovu da kupi normalan pribor za musicarenje jer bi voleo da proba i to. on zapitkuje . ponesto prokomentarise iz svog ugla , ne palamudi i kurci se kao sto mnogi znaju posle tri pecanja ...i njemu je lepo . on masta i planira kako ce da peca i gde ce da peca i na sta ce da peca .
i kako takvom decku da kazes da je mrsimud zato sto nije fanatik kao ti i nema 300 varalica? njemu su tri dovoljne da bude srecan
jel razumes sta hocu da kazem u ovom i onom postu?
Rocket man je napisao(la):Dobro je za one koji ne mogu da se odluce, kao ja na primjerMada kako stvari stoje nazalost cu morati, ff je skup sport za treniranje narocito ft... :'(