Sta kazete na ovo?

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Sto si stegao tog smudja toliko za jajca, iskocise mu oci :)
Odlicni ulovi svaka cast.

Poslato sa LG-P700 koristeci Tapatalk 2

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
isako je napisao(la):
Sto si stegao tog smudja toliko za jajca, iskocise mu oci :)
Odlicni ulovi svaka cast.

Poslato sa LG-P700 koristeci Tapatalk 2

Tom su iskocile oci posle moje kontre, nije stigao ni da se otrese :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Ali mnogo si brate ogranicen. Ima nas koji internet uvek nosimo sa sobom ne moramo ni da sedimo za tastaturom. A imam brat bratu jedno 12x vise izlazaka od tebe ove godine u ribolov. Tacnije u zivotu vise vremena nisam proveo na vodi u ozbiljnom vrhunskom ribolovu. Vidi sliku, ovaj je veci som od tebe:D

jeste . posteno , ovaj som je veci od mene ...ali je sigurno da nije veci od tebe  :) .
jel umes ti da pocnes neki post a da ne uvredis nekoga? zasto je neko ko ne nosi internet sa sobom ogranicen? ja iskljucivo koristim internet kod kuce kad sam dokon. kada sam napolju posvetim se drugim aktivnostima koje su vaznije i interesantnije nego da non stop zevam u ekran ... sta sam hteo ovim da kazem? ...jednostavno da razliciti ljudi drugacije dozivljavaju iste stvari. kao ti i ja internet . tako da sam ja za tebe ogranicen jer ne blenem po ulici u telefon , a ti si za mene budala jer to radis. samo ja sam fin pa necu to da ti kazem dok me ne iznerviras kao sada  ;)
isto tako ovaj decko raketa koji je mladji od tebe 30 godina nije mrsomud . on drugacije dozivljava ribolov . peca decko sa tri leptira i pokusava da skupi neku lovu da kupi normalan pribor za musicarenje jer bi voleo da proba i to. on zapitkuje . ponesto prokomentarise iz svog ugla , ne palamudi i kurci se kao sto mnogi znaju posle tri pecanja ...i njemu je lepo . on masta i planira kako ce da peca i gde ce da peca i na sta ce da peca .
i kako takvom decku da kazes da je mrsimud zato sto nije fanatik kao ti i nema 300 varalica? njemu su tri dovoljne da bude srecan
jel razumes sta hocu da kazem u ovom i onom postu?
sto se tice ovih tvojih slika i ulova ...
super su . mada mene kederaski i varalicarski ulovi ne impresioniraju .tom ribolovu cu da se vratim ako dozivim penziju i kada mi prostata bude riknula od gazenja vode .
takvi se isti i veci somovi hvataju ovde kod mene na moravi . a da ti ne pricam za smudjeve , prosle godine je ulovljeno gomila preko 7 kila i nekoliko preko 10. ako ne verujes pitaj krusevljane koje poznajes
12x nema pojma da imas vise izlazaka jer ja vec imam sigurno preko 20 dana na vodi i to musicarskih   :yeswink: a ovo je koliko sam primetio musicarski forum .  :bye:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
simpson H je napisao(la):
Brate, stigle godine sad se kilogrami tesko tope a lako slazu :D

slaganje red slanine, red kavurme, pa cvarci.... hahaha

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
jeste . posteno , ovaj som je veci od mene ...ali je sigurno da nije veci od tebe  :) .
jel umes ti da pocnes neki post a da ne uvredis nekoga? zasto je neko ko ne nosi internet sa sobom ogranicen?

Zato sto kazes da se sedi kod kuce za racunarom i kuca! To je ogranicenost u shvatanju jer je ocigledno da je danas moguce biti mobilan i koristiti net. A bas me zabole sta ti imas ili sta nemas niti me zanima.

sasats je napisao(la):
isto tako ovaj decko raketa koji je mladji od tebe 30 godina nije mrsomud . on drugacije dozivljava ribolov . peca decko sa tri leptira i pokusava da skupi neku lovu da kupi normalan pribor za musicarenje jer bi voleo da proba i to. on zapitkuje . ponesto prokomentarise iz svog ugla , ne palamudi i kurci se kao sto mnogi znaju posle tri pecanja ...i njemu je lepo . on masta i planira kako ce da peca i gde ce da peca i na sta ce da peca .

Sta bre tebe zabole, koji si ti faktor majke ti, drveni advokat. Ae bre bezi smaras previse i gsi ko qr. :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
koji sam ja faktor ? ja sam tvoj korektivni faktor .  :)  da su ovako radili sa tobom kada si bio mali druga prica bi bila , sad slaba vajda , ali ja sam po prirodi entuzijasta :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ti si po prirodi qrac na biciklo, sto bi rekao Petar Bozovic u Crnom bombarderu.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
veruj da bi bio zadovoljan ako ovim mojim edukativnim postovima uspem da napravim od tebe bar to  :blush: ... qrac na biciklo

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
i kako takvom decku da kazes da je mrsimud zato sto nije fanatik kao ti i nema 300 varalica? njemu su tri dovoljne da bude srecan
jel razumes sta hocu da kazem u ovom i onom postu?

Sale hvala ti puno sto me razumijes, jako mi je drago jer ja nikada od musicarenja pobjeci necu, ja svaki dan treniram casting najmanje po 2 sata, a to za ft jeste po meni malo skup jer pravi musicarac nece pecati sa 3 - 4 nimfe i toliko suvih i mokrih... Ali za pocetak je to dovoljno i za toliko nije skupo. Do tada cu varalicariti, moram se vratiti tome nego sta cu... Ne mogu ja postit' dok ne uplovim u fly fishing jer bih poludio... :) A u ova 2 - 3 dana idem sa ovim sto imam da musicarim pa da ako bude ulova ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
rocket, nemoj da bezis od vezivanja . to ti je tako prosto da je neverovatno. a nije istina da je skupo, naravno ako se ne kupuje sve redom vec samo sta stvarno treba . mozes li negde da nabavis stegu bilo kakvu , pincetu,finiser i drzac konca ? ja imam gomilu nekih dabinga, udica, konaca i jos sto lomova viska ...jos iz vremena kada sam kupovao sve redom . ako hoces da ucis da vezujes raspitaj se kako ide slanje takvih stvari postom iz srbije i ja ti saljem na poklon jedan paket sa nekim osnovnim stvarima

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Klasicna .org diskusija  :doh:
Nemoj da mi dirate Bojana...

Ultra Bojan  :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SV9-qDeSL-I[/youtube]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rocket man je napisao(la):
Dobro je za one koji ne mogu da se odluce, kao ja na primjer :D Mada kako stvari stoje nazalost cu morati, ff je skup sport za treniranje narocito ft... :'(

Raketo sve je pocelo od ovog tvog posta, napisao si da ces morati da se opredelis za varalicarenje jer je ff "skup sport" a "narocito ft". A ono na sta sam ja reagovao je da nema mesta femkanju i nema trazenja izgovora jer cinjenice govore da svaki ribolov moze da bude i skup i jeftin. I da ti ponovim da i dalje mrsis muda jer sad pricas pricu "ja nikada od musicarenja pobjeci necu, ja svaki dan treniram casting najmanje po 2 sata". I sta sad bi? Ne musicaris jer je skupo ili musicaris? Niko ti nije pominjao da odustajes od varalicarenja. Ali nemas bas ni jedan argument za izgovor da ne upraznjavas musicarenje.

I nije ti prvi put da mrsis muda. Ako se dobro secam raspitivao si se "moze li da se kupi stap, cekrk i fly line za 150e", pa onda za ft alat kada si dobio linkove pricao si "pa to je dzabe", da ne pominjem za musice "Em lagano za vezivanje em lovna sto daje za rezultat malo truda i ne puno novca za materijal samo ono najbitnije"... I pazi sve ovo pod znacima navoda su citati iz tvojih postova. A onda usledi kako je ovo "skup sport" i da ostajes pri varalicarenju.

I na kraju ostaje ti da se odlucis jel' skup ili jeftin, lagan ili komplikovan? Mrsis, mrsis i dalje mrsis i sve tako u krug.

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ovo je samo potvrda da ne izlazis sa org - a po citav dan... Samo gledas kako ces se raspravljati sa nekim, kao tetkica neka... Sve ovo sto si izvukao pod znacima navoda ja sam rekao. Pitao sam da li za 150€ moze da se kupi stap, cekrk i fly line... Tacno je da sam rekao za linkove koje sam dobijao da je dzabe... Tacno je i to da sam rekao da su musice jednostavne za vezivanje, pri tome da su lovne i materijal jeftin. Ali tebe ocigledno ne drma ekonomska kriza kao mene... A ekonomska kriza je velika fatamorgana... U jednom trenutku sam jako srecan jer mislim da cu imati sve sto si ti citirao jer je u meni postojala nada da cu raditi nesto... Ali javlja se losija strana fatamorgane a to je da je sve halucinacija i da od toga nema nista... Ima ljudi koji danima ne jedu a ne da razmisljaju o tome kako ce pecati... Hvala Bogu pa nisam sirotinja i bijeda ali ne cvjetaju ni meni ruze, ja sam student. A samo takve osobe kao sto si ti ce i dalje da na gluposti trose vrijeme... Ne znam ali stvarno si mi nejasan lik i bukvalno svim ljudima ovdje kontriras koji bilo sta napisu. Ovdje ne moze niko nista nekom preporuciti a da ti ne kontriras...

Vrh Dno