Ja imam Filex nymph. S obzirom da ne pecam takmicarski, vec veci deo sezone na suvu musicu, meni je odličan. Nimfarim sa njim u jutarnjim časovima dok ne krene neka aktivnost na površini. Za te novce je odličan, osetis svaki čvrk, sasvim korektan u zabacivanju i vrlo dobar na ribi. Bez problema nalupam ribu ujutru na nimfu a kao što rekoh nisam neki nimfaroš. Moj je od 10 fita #2. E sad, ima sigurno boljih, nadrkanijih, skupljih, markiranijih i verujem da su mnogo bolji od mog, ne mogu da sudim jer sam probao par boljih stapova na par zabačaja, što je nedovoljno. Za moje potrebe Filex mi je odličan, da li će i tebi biti ne znam jbg. Zavisi koliko, kako, gde hoćeš da ga koristiš... Ja sam ga koristio na Gradcu, Djetinji, Janju, Plivi. Meni radi posao...Jedno pitanje....kakvi su utisci ako je neko imao prilike da proba/koristi Filex Nymph štap? Može i neka druga preporuka za štap za nimfarenje, da je upotrebljiv a jeftin?!?![]()
Probao sam ovaj štap, mnogo mi se dopao...Mora da se nimfari, nema zajebancije
Druže, hvala na odgovoru. Isti štap je kupljen ranije ali nisam stigao da ga probam, a i da jesam, s obzirom da sam početnik, ne bih mogao da donesem neki pouzdan sud niti da ga uporedim sa nekim drugim štapom. Ono što znam je da nije bio skupone na suvu musicu, meni je odličan. Nimfarim sa njim u jutarnjim časovima dok ne krene neka aktivnost na površini. Za te novce je odličan, osetis svaki čvrk, sasvim korektan u zabacivanju i vrlo dobar na ribi. Bez problema nalupam ribu ujutru na nimfu a kao što rekoh nisam neki nimfaroš. Moj je od 10 fita #2. E sad, ima sigurno boljih, nadrkanijih, skupljih, markiranijih i verujem da su mnogo bolji od mog, ne mogu da sudim jer sam probao par boljih stapova na par zabačaja, što je nedovoljno. Za moje potrebe Filex mi je odličan, da li će i tebi biti ne znam jbg. Zavisi
Koja je cena Magnetica?da li da pricam ili zauvek cutim axaxaxxa. Iskreno Strasni boja blanka Magnetica je meni bas lepa sivkasta neka. Probao sam taj nimfaros cim ga je Goran dobio u MG servisu. Nisam ga uzeo jer mi se cini da nije dobro deklarisan sto se tice klase kao svojevremeno Maxia. Poredjujuci njega i moju #2 CTS dodju mu tu negde. Inace odlican stapic za te pare da ne bi bilo da ne kudim mnogo. Ima par caka kod tog blanka ali da vas ne smaram sad.
Cts nema u ponudi stapove #0 meni su trebali da rade #1 s tim da mi tip deo ide klasu nizi. ali sam odustao nema svrhe bacati kes za par dana pecanja godisnje.